REKLAMI GEÇ

PAÜ’DE HEMŞİRELİK HAFTASI KUTLAMASI

PAÜ’DE HEMŞİRELİK HAFTASI KUTLAMASI

Pamukkale Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftası kutlamaları erken başladı. Bilimsel etkinliklerle başlayan kutlamalar sportif ve eğlenceye yönelik organizasyonlarla devam edecek.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2011 Salı, 15:43

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Keskin, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Günfer Turgut, PAÜ Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nevin Kuzu, akademisyenler, hemşireler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik PAÜ Denizli Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nevin Kuzu’nun konuşmasıyla devam etti. Hemşirelik haftası kutlamalarına erken başladıklarını belirten Doç. Dr. Kuzu, her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutladıkları hemşirelik haftasını bu yıl öğrencilerin sınavları nedeniyle erken kutlamaya başladıklarını söyledi.

Bilimsel etkinlikle başlayan kutlama programının sportif ve eğlence alanında yapılacak organizasyonlarla devam edeceğini kaydeden Doç. Dr. Kuzu, hemşireliğin tarihsel sürecinden bugüne kadar yaşanan süreci özetlerken, mesleki sorunlar ve çözümlerinde masaya yatırılacağını söyledi.

Açılış konuşmasının ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Öğretim üyesi Prof. Dr. Hülya Okumuş “Hemşirelik ve Profesyonellik”, Prof. Dr. Gülseren Kocaman ise “Hemşirelikte kanıta dayalı bilgi kullanımı” adlı konularda konferans verdiler. Konuşmaların ardından müzik dinletisiyle etkinlik sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı