REKLAMI GEÇ

Servergazi DDH’nin doğalgaz dönüşümü Özel İdare’den

Servergazi DDH’nin doğalgaz dönüşümü Özel İdare’den

İl Özel İdaresi, eğitime olduğu kadar sağlığa da yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak İl Özel İdaresi, 605 bin liraya Servergazi Devlet Hastanesi’nin doğal gaz dönüşümünü gerçekleştirdi.

/ DENİZLİHABER / 3 Aralık 2011 Cumartesi, 19:09

İl Özel İdaresi, kırsal alandan şehire ardı ardına gerçekleştirdiği çalışmalar ile yatırım yapmaya devam ediyor. Hem köylerin, beldelerin sorunlarını bir bir çözerken hem de kent merkezi ve ilçelere yatırımlar yapıyor. Bu anlamda eğitim ve sağlık ön plana çıkıyor. İl Özel İdaresi son olarak 2011 yılı programına alınan Server Gazi Devlet Hastanesi doğal gaz dönüşüm projesini başlatarak Kasım ayı içerisinde tamamladı ve hastaneyi kışa hazır hale getirdi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, idare olarak yatırım çalışmalarının ardı ardına gerçekleştirdiklerini belirterek; “Kentgaz’ın Denizli’de 2006 yılında başlattığı doğal gaz altyapı çalışmaları sayesinde kentte birçok konut ve iş yeri doğal gaz kullanmaya başladı. Kamu kurum ve kuruşları, iş yerleri ve vatandaşlar da artık katı yakıt yerine doğal gazı tercih eder hale geldi. Biz de İl Özel İdaresi Sağlık İşleri Müdürlüğünce ilk defa 2011 yılında doğal gaz dönüşüm çalışmalarına başladık. Server Gazi Devlet Hastanesine kazan dairesi ile birlikte 605 bin TL doğal gaz dönüşüm sistemi yapılarak faaliyete geçirilmiştir. Ayrıca şuan yapımı devam edilen yetiştirme yurdu ve çocuk yuvasına doğal gaz dönüşümü için de 100 bin harcama yapılmıştır. Bu durum hem ekonomik tasarruf hem de daha temiz bir çevre bağlamında yararlar sağlamaktadır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı