REKLAMI GEÇ

‘Ya yenilirsiniz ya da yenilenirsiniz’

‘Ya yenilirsiniz ya da yenilenirsiniz’

Denizli Devlet Hastanesi, Kalite Birimi tarafından düzenlenen Yönetimi Gözden Geçirme toplantısında konuşan DDH Başhekimi Ramazan Canural “Değişime insanoğlunun direnmesi mümkün değildir. Ya yenilirsiniz, ya da yenilenirsiniz. Biz asla yenilmeyi düşünmüyoruz” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2012 Perşembe, 08:45

Denizli Devlet Hastanesi, Kalite Birimi tarafından düzenlenen Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısında buluştu. Toplantıda 2011 yılı faaliyetleri gözden geçirilirken 2012 ‘deki hedeflerden bahsedildi.

Hizmet Kalite Standartları gereği yılda 2 kez yapılması gereken Yönetimi Gözden Geçirme Toplantılarının ilki gerçekleştirildi. Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural, Başhekim Yardımcıları, Hastane Müdürü, birimlerden sorumlu tüm hekimler, sorumlu hemşireler ve diğer idari kadro çalışanları katıldı.

Toplantıda 2011 yılında belirlenen Hastane Ana Hedefleri gözden geçirilirken, 2012 yılında Birim Hedefleri Analizi, 2012 1. Dönem Öz Değerlendirme Süreci, İndikatör Analizleri, Düzeltici Önleyici Faaliyetler, Eğitim Biriminin Çalışmaları, Hasta ve Çalışan Memnuniyet Oranları, Güvenlik Kodları Analizi gibi konularda hastane personeline bilgi verildi.
Kaliten Sorumlu Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Sami Cebelli Hizmet Kalite Standartları gereği yapılması gereken toplantının 2012 yılında ilkini gerçekleştirdiklerini söyleyerek; “Toplantıya katılım üst düzeydeydi. Hastanemizi kalite gereği en üste çıkarmak için neler yapabileceğimizi toplantıda görüşme fırsatı bulduk. Eksiklerimizi, artılarımızı tespit ederek, bundan sonraki çalışmalarımızda eksik kalan yönlerimizi tamamlamak için uğraşacağız “ dedi.

Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural da kalite biriminin önemini bildiklerini, kalitenin bir ekip işi olduğunu ve canla başla çalışıp Denizli Devlet Hastanesi’ndeki hizmetleri en yukarıya taşımak için uğraşacaklarını ifade etti. Canural: “ Yeni bir kalite anlayışını hastanemize yerleştirmek için canla başla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Sağlık sektöründe daha iyiyi yakalamak için yeni uygulamalar çıkıyor. Bu uygulamalara belki birçoğumuz rahatsız oluyor. Ama değişime insanoğlunun direnmesi mümkün değildir. Ya yenilirsiniz, ya da yenilenirsiniz. Biz asla yenilmeyi düşünmüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı