REKLAMI GEÇ

YATALAK HASTALARA EVDE DİŞ TEDAVİSİ

YATALAK HASTALARA EVDE DİŞ TEDAVİSİ

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Bekir Saygılı, diş rahatsızlığı yaşayan yatalak hastaların tedavilerinin evinde yapılmaya başlandığını duyurdu. Ayrıca, engellilere yönelikte hizmet verdiklerini hatırlattı.

/ DENİZLİHABER / 26 Kasım 2011 Cumartesi, 17:47

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Bekir Saygılı açıklamasında, “2006 yılından beri Denizli Halkının hizmetinde olan Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi modern teknolojinin tüm imkânlarını kullanmakta, her geçen gün hizmetine bir yenisini eklemektedir. Halkımızın Diş Hastanesi olarak tanıdığı ve tercih ettiği kurumumuzun ortalama günlük hasta sayısı 1200-1300 arasındadır. 60 Hekim ile hafta içi her gün 08:00-17:00 arası tüm hekimlerimiz hizmet vermektedir. Hafta içi her gün 17:00’den 22:00’ye kadar, hafta sonu ve resmi tatillerde 09:00’dan 22:00’ye kadar nöbetçi hekimlerimiz hizmet vermektedir. Diş hastanemizde Engelli, yaşlı hastalar ve yatağa bağımlı hastalarımız için “Evde Sağlık Hizmetleri” başlamıştır. Evde diş tedavisi ihtiyacı olan yatalak hastalarımız müracaatlarını Sağlık Müdürlüğü Koordinasyon Merkezi 444 38 33 ve Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 258 213 56 09 numaralı telefonlara yapabilirler. Bu hastalarımıza en kısa sürede ulaşılarak ev ortamında yapılabilecek tüm diş tedavileri Başhekim Yardımcısı Dt. Cumhur Çelik başkanlığında kurulan birim tarafından yerine getirilmektedir.
Diş Hastanemiz ayrıca; “Genel anestezi” altında diş tedavilerinin yapılması zorunlu olan engelli hastalarımızın tedavilerini, diş dolgularını, diş çekimlerini Denizli Devlet Hastanesi ameliyathanesinde gerçekleştirmektedir.
Denizli halkımız bundan böyle muayene ettiremedikleri ve diş tedavisini yaptıramadıkları engelli hastalarının tedavilerini Diş Hastanemize müracaat ederek yaptırabilirler”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı