REKLAMI GEÇ

İnşaat mühendisleri iftarda buluştu

İnşaat mühendisleri iftarda buluştu

İMO Denizli Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği Başaranlar, Nar Beton ve Özgüven Boya firmalarının katkılarıyla Beyaz İnci de gerçekleştirildi. İftara katılım oldukça yoğundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2017 Perşembe, 12:42

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği Başaranlar, Nar Beton ve Özgüven Boya firmalarının katkılarıyla Beyaz İnci de gerçekleştirildi. İftara katılım oldukça yoğundu. Şube Yönetim Kurulu üyeleri ev sahibi olarak iftar yemeğine katılan konuklarını girişte karşıladı.

Yemeğe Şube üyelerinin ve davetlilerin ilgisi büyüktü. Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, PAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet İnel, PAÜ Yapı İşleri Daire Başkanı Hamit Tok, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Niyazi Türlü, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Görgüç, daire müdürleri, diğer oda temsilcileri ve geçmiş dönem Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış üyeleri de İMO’yu yalnız bırakmadı.

İftar yemeğinde konuşan Şube Başkanı Doç. Dr. Şevket Murat Şenel, “Bu tür etkinlikler ile üyelerimizle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerinde hem ramazan ayının güzelliğini hem de bir aile olmanın mutluluğunu dostlarımızla paylaşıyoruz ” dedi.

İftar yemeği sonrasında konuklar çay içerek günün yorgunluğunu atarken sohbet etme imkanı buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı