REKLAMI GEÇ

Birtürk: 7 Haziran MHP iktidarının habercisi

Birtürk: 7 Haziran MHP iktidarının habercisi

MHP ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, Sanayi Sitesi esnafını ziyaretinde yaşanan sıkıntıları bir kez daha gördüğünü belirterek, “7 Haziran MHP iktidarının habercisi. MHP iktidarıyla tüm meselelere çözüm getirilecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2015 Cumartesi, 10:22

MHP ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, seçim ziyaretlerine Sanayi Sitesi’nde devam etti. Her sokağa ve işyerine giren Birtürk, faklı mesleklerden esnafla görüştü. Onların istek ve şikayetlerini dinleyen Birtürk, her kesim gibi esnafın da zor günler geçirdiğini bir kez daha gördüklerini söyledi.

Uygulanan ekonomik politikaların işçiden memura, çiftçiden enafa geniş kitlelerin hayatını zorlaştırdığını söyleyen Birtürk, “Her şey ortada. Sıkıntı çekmeyen yok ama iktidar sözcüleri hala daha toz pembe tablo çizmekten, işlerin iyi gittiğini iddia etmekten vazgeçmiyor. Fakat millet onlara gerçeği sandıkta gösterecek” dedi.

Sanayi Sitesi’nde kendisine gösterilen ilgiliye teşekkür eden MHP’li Cafer Birtürk, “Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde, esnaf kardeşlerimizin bizleri ağırlaması ve bizlere sahip çıkmaları 7 Haziran’da MHP iktidarının habercisiydi. Üzülerek belirtmek isterim ki, ekonomik anlamda esnaf kardeşlerimiz çok sıkıntıda. Ekonomi yönetimdeki projelerimiz ile bütün vatandaşlarımızı bu sıkıntılardan kurtaracağız. Toplumsal kalkınmayı yeniden başaracağız. Refah ve huzur inşallah ekonomi modelimiz ile tüm ülkemize hayırlara vesile olacaktır” diye konuştu.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı