REKLAMI GEÇ

Birtürk: Denizli bizimle yürümeye kararlı

Birtürk: Denizli bizimle yürümeye kararlı

Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, çalışma temposunu artırdı. Çameli, Acıpayam ve Kale’yi ziyaret eden Birtürk, gördüğü ilgiyi “Denizli bizimle yürümeye karar vermiş” sözleriyle ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2015 Cumartesi, 15:28

MHP ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi’ne iki hafta kala tempo yükseltti. Dün ilk ziyaretini Çameli’ye gerçekleştiren Birtürk, daha sonra çalışmalarını Acıpayam’ın Darıveren, Yazır ve Dodurga mahallelerinde sürdürdü.

“TARIM KENTLERİ KURULACAK”
Ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden, onların istek ve sorunlarını dinleyen Birtürk, MHP iktidarında yapılacaklarla ilgili bilgilendirdi. Mazotun 1 lira 75 kuruştan verileceğini yineleyen Birtürk, tarım sektörünün yüksek verimlilikte ve kaliteli ürün üreten, teknoloji kullanabilen, ülke insanını besleyebilen ve ihracat kapasitesi yüksek bir düzeye getirileceğini söyledi.

Küçük çiftçilerin desteklenmesi amacıyla mazot, gübre, ilaç, tohum, fide gibi temel tarımsal girdilerin üzerindeki ÖTV ve KDV kaldırılacağını belirten Birtürk, “Tarım-sanayi entegrasyonunun sağlanacağı kırsal cazibe birimleri olan ‘Tarım Kentleri’ kurulacaktır” diye konuştu.

HAYVANCILIĞA DESTEK
Birtürk, hayvancılığın destekleneceğini, hayvancılığı desteklemek amacıyla bütçeden yapılan destek ödemeleri yüzde 50 oranında artırılacağını, hayvan hastalıkları ve zararlıları ile etkin mücadele edileceğini sözlerine eledi.

KALE VE KIZILCA’DA ZİYARETLER
MHP milletvekili adayı Cafer Birtürk, seçim çalışmaları kapsamında bugün de Kizilca mahallesi ile Kale’ye gitti. Cadde ve sokakları gezen, esnaf ziyaretlerinde bulunan Birtürk, “Vatandaşlarımızla muhabbet ettik. Gösterdikleri ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Kale’de bir kere daha gördük, Denizli bizimle yürümeye karar vermiş” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı