REKLAMI GEÇ

İŞVERENİ İŞÇİYE KARŞI KIŞKIRTIYORLAR

İŞVERENİ İŞÇİYE KARŞI KIŞKIRTIYORLAR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi “işverenleri işçiye karşı kışkırtmak” ile suçladı. Asgari ücreti bin 400 lira yapacaklarını yineleyen Ayhan, “Yapamazsınız diyorlar. İşverenleri işçilere karşı kışkırtıyorlar” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2015 Pazartesi, 10:32

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı, “Bir Hilal de Sen Ol” kampanyasıyla kendi binasına kavuştu. Pazaryeri’nde satın alınan binanın açılış törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, İl Başkanı Yasin Öztürk, Denizli Milletvekili adayları Cafer Birtürk, İsmail Yarımca ve Zafer Kaplan, İl Kadın Kolları Başkanı Nihan Cihan Özden ve partililer katıldı.

Açılış töreninde konuşan Ayhan,partililere daha iyi hizmet vermek için fiziki koşulların iyileştirilmesi çabalarının devam ettiğini, bunlardan birisini Buldan’da gerçekleştirdiklerini belirterek, ilçe binasının satın alınmasına katkıda bulunanlara teşekkür etti.

“SÖZLER YERİNE GETİRİLECEK”
MHP olarak seçim bildirgesinde verdikleri sözlerin hepsini yerine getireceklerini belirten Ayhan,“Biz AKP gibi seçim bildirgelerini başkalarından tasdik almadan hazırladık. Bizim gücümüz sadece millettir. İhanet süreciyle başlayan Türkiye’yi pazarlama sürecine biz son vereceğiz. Bu gün AKP hükümeti yandaşlarına avanta dağıtmakta ve avanta ekonomisi izlemektedirler. Bizim zamanımızda öğrenciyken havuz problemi vardı. Havuzun bir çeşmesinden su girer diğerinden çıkar ve ne kadar sürede dolar diye sorulurdu. Şimdi AKP uyguladığı ekonomik politikalarla para musluklarını sadece kendilerine akıtmaktadırlar” dedi.

“HESAP BİLMİYORLAR”
Asgari ücret konusuna da değinen Ayhan, “Denizli’de 180 bin işçi vatandaşımız var. Biz, asgari ücreti bin dört yüz liraya çıkaracağız. Yapamazsınız diyorlar. İşverenleri işçilere karşı kışkırtıyorlar. AKP hesap kitap bilmiyor. Bilseydi ülkemiz bu durumda olmazdı. Nihat Zeybekci bakan oldu, Denizli’nin ihracatı düştü” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk de, MHP Buldan İlçe Binası’nın satın alınmasında ve dekorasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti.

MHP Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul ise, el ele vererek hizmet binasına kavuştuklarını, birlik ve beraberliği devam ettirerek, 7 Haziran seçimlerinde birinci parti olacaklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı