REKLAMI GEÇ

“KIRSAL KALINMA HAMLESİ BAŞLATACAĞIZ”

“KIRSAL KALINMA HAMLESİ BAŞLATACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Cafer Birtürk, seçim çalışmalarını Serinhisar’da sürdürdü. Vatandaşlarla buluşan Birtürk, partisinin korsal kalkınma programlarını anlatarak, “Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın refah seviyesini artırmak için projelerimiz hazır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2015 Cumartesi, 11:19

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Cafer Birtürk, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Denizli’yi ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen Birtürk, son olara Serinhisar’daydı.

Kahvehanelerde, işyerlerinde, sokakta vatandaşlarla buluşan Birtürk, MHP’nin kırsal kalkınma politikalarını anlattı.

MHP iktidarında, kırsal kalkınma çalışmalarında odak, öncü ve destek sektörler belirleneceğini ve çalışmaların bu çerçevede şekillendirileceğini belirten Birtürk, “Kırsal kalkınmanın en önemli unsurlarından olan köylerin ekonomik ve sosyal hayatını desteklemeye yönelik olarak her köye tarım, orman ve hayvancılıkla ilgili kamu görevlileri atanacak. Köy kalkınma planları yapılacak, merkez köyler oluşturulacak, köy sosyal yaşam üniteleri geliştirilecek. Kırsal kesimde yaşayan insanlarımızın refah seviyesini artırmak için kırsal kalkınma projeleri kapsamında köy kalkınma planları yapılacak ve alt yapı yatırımları en kısa zamanda tamamlanacak” dedi.

ic

ÇEKİM MERKEZLERİ OLUŞTURULACAK
Gelişme eğilimi yüksek olan köyler belirlenerek, alt yapılarının tamamlanacağını belirten Birtürk, “Bu köyler, küçük ve dağınık yerleşim birimlerinde yaşayanların yöneleceği “Çekim merkezi” hâline gelmeleri sağlanacak. Köy sosyal yaşam üniteleri geliştirilecek. Su şebekeleri ve depolama birimleri ile arıtma sistemleri sağlıklı hâle getirilecek, susuz hiçbir yerleşim yeri kalmayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı