REKLAMI GEÇ

MHP’li Ayhan ve Birtürk Çivril turunda

MHP’li Ayhan ve Birtürk Çivril turunda

MHP’nin Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli 1. sıra milletvekili adayı Emin Haluk Ayhan ile 2. sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, Çivril’e adeta çıkarma yaptı. İlçe pazarını gezen, esnafla sohbet eden Ayhan ve Birtürk, vatandaşın sorunlarını da dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2015 Cuma, 16:28

Seçim çalışmalarında tempoyu giderek yükselten MHP Denizli 1. sıra milletvekili adayı Emin Haluk Ayhan ile 2. sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, Çivril’i turladı. İlçe pazarına giren Ayhan ve Birtürk, esnafla selamlaştı, vatandaşlarla sohbet etti.

ic-3Kendilerine iletilen sorun ve istekleri de dinleyen Ayhan ve Birtürk, “Çivril halkının göstermiş olduğu yakın ilgiye teşekkür ediyoruz. Nasıl sorunlarla boğuştuklarını gördük. Pazar esnafının sıkıntılarıyla ilgili bilgi aldık. AK Parti Hükumeti’nin yanlış ekonomi politikası sonucu pazarcı esnafımızın, çiftçimizin nasıl zor durumda olduğunu tespit ettik. Vatandaşlarımızı bu sıkıntılardan MHP kurtaracak. Tek çare, tek reçete MHP’dir” dediler.

Projelerini ve MHP’nin politikalarını anlatan MHP’li milletvekili adayları, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi, 7 Haziran seçimi için oy istedi.

ic-1AYAKKABI TAMİRCİSİ OLDU
Esnaf ziyareti sırasında bir ayakkabı tamircisine giren Emin Haluk Ayhan ve Cafer Birtürk, tamir için verilen çok sayıda ayakkabı görünce, “Vatandaşın durumunu gelip görsünler” ifadesini kullandı. Bu arada küçük yaşlarda çırak olarak çalıştığı ayakkabıcılığı hatırlayan Birtürk, makinenin başına geçip dikiş yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı