REKLAMI GEÇ

MHP’li Birtürk ve Bahtiyar Çivril’de

MHP’li Birtürk ve Bahtiyar Çivril’de

MHP milletvekili adayları Cafer Birtürk ve Ümit Bahtiyar, Çivril’de vatandaşlarla görüştü, “Yardıma muhtaç ailelerin en az bir ferdine iş imkanı sağlanıncaya kadar aylık 700 lira aile desteği sağlanacağı” sözünü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2015 Perşembe, 17:55

MHP ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk ve üçüncü sıra adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarını Çivril’de sürdürdü. İşyerlerinde esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla görüşen Birtürk ile Bahtiyar, MHP iktidarında yapılacakları anlattı, oy ve destek istedi.

denizli-mhp-cafer-birturk-civril-ic

HER AY 700 LİRA
Seçim beyannamesinde MHP iktidarında yapılacakların tüm ayrıntılarıyla yer aldığını anlatan Birtürk, “Toplumun tüm kesimlerine insana yaraşır iş fırsatlarının sunulduğu, işgücünün niteliğinin yükseltilip etkin kullanıldığı, iş sağlığı ve güvenliği şartlarının iyileştirildiği bir işgücü piyasası oluşturacağız. Asgari ücreti net bin 400 liraya çıkaracağız. Evi olmayan muhtaç ailelere 250 lira kira yardımı yapacağız. Böylece asgari ücret açlık sınırının üzerine çıkarılacak Yardıma ihtiyaç duyan ailelerin en az bir ferdine iş imkânı sağlanana kadar 700 lira ‘Aile Desteği’ vereceğiz” dedi.

denizli-mhp-cafer-birturk-civril-ic-1

EMEKLİ AYLIKLARINDAKİ EŞİTSİZLİK GİDERİLECEK
Ümit Bahtiyar da, emeklilere mart ve eylül aylarında bin 400’er lira olmak üzere yılda iki asgari ücret tutarında ‘Emekli Destek Ödeneği’ hakkı tanıyacaklarını belirterek, “Emeklilerimizin banka promosyonu alabilmelerinin önünü açacağız. Esnafımızın emekli aylığından kesilen sosyal güvenlik destek primini kaldıracağız. Emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyecek, emekli aylığı zammını tüketim kalıplarına göre özel bir endeksle belirleyeceğiz. Emekli aylıkları arasındaki eşitsizliği gidereceğiz. Emekli maaşı da bin 400 lira olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı