REKLAMI GEÇ

Öztürk: Yeni iktidar zaruret oldu

Öztürk: Yeni iktidar zaruret oldu

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yasin Öztürk, toplumsal huzurun yok olduğunu, ekonomik sıkıntıların da vatandaşı bunalttığını belirterek, Türkiye’de yeni bir iktidarın zaruret haline geldiğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2015 Cumartesi, 14:10

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yasin Öztürk, Türkiye’de yeni bir iktidarı zaruret haline getiren ilk gerekçenin korunma içgüdüsü ve toplumsal huzurun yok olması olduğunu belirterek, “Çözüm sürecinin vatandaşımız nezdinde çözülme süreci olduğunun farkına varılmıştır. Oslo’da yapılan gizli pazarlıkların, Dolmabahçe’de açık açık sergilenir hale gelmesi, verilen tavizlerin bölücülerce güçlenme ve fütursuzca taleplere dönmesi milletimizce görülmektedir. Ayrıca Erdoğan tipi başkanlık modeli isteminin bütün yetkilerin tek adamda olduğu amacın ihanet sürecinin sonuçlandırılması ve Türkiye’nin üniter yapısının bölüneceği federasyona geçişin başlangıcı olduğu yüce Türk Milleti tarafından doğru algılanmış ve gereken cevabını iktidarı değiştirmek için 7 Haziran’da vereceğinden hiçbir kuşkum yoktur” dedi. 

Diğer gerekçenin de ekonomik sıkıntılar karşısında vatandaşın çaresiz kalması ve bunalması olduğunu belirten Öztürk, “İşsizliğin 3 milyon 300 bin civarına çıktığı, Açlık sınırının altında olan asgari ücretli çalışan sayısının 5 milyon olduğu, bu oranlara ailesel istatistik eklenince 25 milyon kişinin geçinmek şöyle dursun yaşam mücadelesi verdiği bir ortam mevcuttur. Öte yandan emekli için hayat çekilmez hale gelmiş evladının düştüğü darboğazda o da kredi batağına saplanmış, çiftçinin durumu içler acısı; ürettiği para etmemekte harcadığı para ürettiğinin karşılığına dönmemektedir. Gençlerimiz sürekli değişen eğitim sistemi ile yap-boz tahtasına dönmüş, iİşsizliğin ve ekonomik darboğaz yüzünden evlenmeye bile korkar hale gelmiş velhasıl geleceğimizin teminatı gençlerimiz hayata karamsar bakar olmuşlardır” dedi.

Tüm bunlara karşı iktidarın israflarının had safhaya ulaştığını belirten Öztürk, “Tüm bunlar olurken “yandaş, lale, sülale devri” A.K.P tarafından sergilenmekte; kamu kurumlarında, Aksaray’da israf had safhadadır. Bakanlık bütçelerinin çok üstünde olan harcamalar bile çerez parası gibi hayasızca açıklanmaktadır. 17-25 Aralık’ta yaşanan hadiselerde zeytinyağı gibi üste çıkmışlar, sorumluları yüce divana göndermek yerine üyelerinden birisi de Denizli Milletvekili olan AKlama komisyonlarında ve sindirdikleri yargı vasıtasıyla, yandaş medyalarını da devreye sokarak gözlere perde çekmeye kalkmışlardır. Milletimiz partizanlığın tavan yaptığı, yandaş olmayanlara yaşam hakkı tanınmadığı, A.K.P Devleti gibi yönetilen YENİ bir TÜRKİYE istememektedir. Çözüm ne derseniz; gayet basit. Güvenin tesis edileceği, huzurun sağlanacağı, bayrağın indirilemeyeceği, ezanın dindirilemeyeceği tek iktidar, tek alternatif Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu toplumsal deformasyonu onaracak ve ülkemize huzurlu bir gelecek sağlayacak tek parti M.H.P’dir. Beyannamemizdeki tüm taahhütlerimizin kaynağı bellidir. Başlıca kaynak; bunlara bağlanan hortumların kesilmesi bile yeterlidir. Pervasızca yapılan israfın minimize edilmesi bile başlı başına kaynaktır. İktidarımızda DEVLET SÖZÜ veriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı