REKLAMI GEÇ

TÜTÜN TARLASINDA ÇAY MOLASI

TÜTÜN TARLASINDA ÇAY MOLASI

MHP Denizli ikinci sıra milletvekili adayı Cafer Birtürk, seçim çalışmaları turunu sürdürüyor. Birtürk, Serinhisar’ın Yatağan Mahallesi’nde tütün tarlasında üreticiler ile çay içti, bıçakçı esnafını ziyaretinde pala ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2015 Pazartesi, 13:03

MHP milletvekili adayı Cafer Birtürk, seçim çalışmalarını eşinin doğum yeri Yatağan’da sürdürdü. Yatağan’a giderken tütün tarlalarında çalışanları gören Birtürk, “Damadınız geldi” diyerek, üreticilerin yanına gitti. Üreticilerin çay ikramına “hayır” demeyen Birtürk, hem çay içti hem de sohbet ett

ic-1

TÜTÜN TARLASINDA ÇAY
Yatağanlı üreticilerin istek ve sorunlarını dileyip notlar alan Bitürk, “Burada da AKP iktidarının çiftçimizi ne kadar zor durumda bıraktığını gördük. MHP iktidarında mazotun litresini 1 lira 75 kuruştan vereceğiz. Yine bizim iktidarımızda, çiftçilerimiz emek verip ürettikleri ürünler gerçek değerinde alınıp satılacak. Kendilerine tekrar eski parlak günlerine döndüreceğimizin sözünü, Devlet sözünü verdik” dedi.

ic-2

YATAĞAN’A BELEDİYE OLMA SÖZÜ
Yatağan Mahallesi’nde ise kurulan pazara giren MHP’li Cafer Birtürk, satış yapan esnafı dinledi, pazara alışverişe gelen vatandaşlarla konuştu. Milleti içinde bulunduğu durumdan MHP iktidarının kurtaracağını savunan Birtürk, Yatağanlılara “belediye olma” sözünü de verdi. Birtürk, “İktidara geldiğimizde Yatağan tekrar belediye olacak. Vatandaşımızın su parası borçlarını yapılandırmak için için Denizli merkeze gitmelerine gerek kalmayacak. Bunu bulundukları yerden, belediyelerinden yapacakları söyledik” diye konuştu.

ic-3

CANKURTARAN’DA LOKMA HAYRI YAPTI
Pamukkale’nin Cankurtaran Mahallesi’ne de giden MHP milletvekili adayı Cafer Birtürk, burada lokma hayrında bulundu. “Lokma hayrımızda hemşehrilerimle buluştum” diyen Birtürk, Cankurtaranlılar ile sohbet etti, onların isteklerini dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı