REKLAMI GEÇ

VATAN PARTİSİ’NDEN DENİZLİ MERKEZİNE 2. ÇIKARMA

VATAN PARTİSİ’NDEN DENİZLİ MERKEZİNE 2. ÇIKARMA

Vatan Partisi Adayları Hasan Korkmazcan, Yadigar Özen, Ufuk Abalıoğlu ve Füsun Özçelik’e partililerin de eşlik ettiği seçim çalışmaları, Doktorlar Caddesi, Bayramyeri, Demirciler Caddesi ve 2. Ticari Yol üzerinde esnaf ziyaretleri ile devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2015 Salı, 17:47

Seçim çalışmaları dolayısıyla ilçelerde ve merkezde yoğun şekilde çalışmalarına devam eden Vatan Partisi, Doktorlar Caddesi, Bayramyeri, Demirciler Caddesi ve 2. Ticari Yol’da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çok sayıda partilinin de eşlik ettiği esnaf ziyaretlerinde, Vatan Partisi Milletvekili Adayları Hasan Korkmazcan, Yadigar Özen, Ufuk Abalıoğlu ve Füsun Özçelik halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatan Partisi, daha önce Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve İstikalal Caddesi’nde kitlesel esnaf ziyareti gerçekleştirmişti.

denizli-vatan-partisi-adaylari-ic
“SORUMLULAR İSTİFA ETMELİ”
Eczane ve medikal gibi sağlık sektörü ile ilgili faaliyetlerin yoğun olduğu Doktorlar Caddesi’nde gündemi Samsun’da görev yaptığı hastanede uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Op.Dr. Kamil Furtun’un oluşturduğunu belirten Vatan Partisi Milletvekili adayı Ufuk Abalıoğlu, sağlıkta şiddeti değerlendirdi.

İktidarın sağlık çalışanlarını hedef alan uygulamalarının ve sağlığı niteliksizleştiren politikalarının sonucu olarak sağlıkta şiddetin giderek arttığını belirten Abalıoğlu, “Bu cinayetin sorumlusu yalnızca tetiği çeken hasta yakını değildir aynı zamanda bu ortamı hazırlayanlardır, sorumlular istifa etmelidir. Vatandaşlar da, sağlık sektörü temsilcileri de, doktorlar da benim gibi düşünüyor. Bunu her fırsatta dile getiriyorlar” dedi.
Tüm sağlık camiasının acısını paylaştığını belirten Vatan Partisi Milletvekili Adayı Ufuk Abalıoğlu, açıklamalarına şöyle devam etti: “İktidar siyasi hesaplar uğruna meslekleri ve çalışanları itibarsızlaştırıyor. Doktorunu, öğretmenini halka hedef gösteren açıklamalar yapıyor. Çalışma hayatını ilgilendiren kararlarda meslek odalarının, sendikaların söz hakkı olmuyor. Sağlık politikalarını belirleyen kararlarda hekimin, sağlık çalışanının etkisi olmuyor. Bu durumun sonucunun buraya geleceği çok açık olmasına rağmen önlemler alınmıyor. Vatan Partisi olarak seçim bildirgemizde de belirttiğimiz gibi halkın parasız sağlık, parasız eğitim hakkını sağlayacağız. Karar mekanizmalarında meslek odalarımız, sendikalarımız olacak. Beyaz önlüğe kan bulaştıranlardan hesap sormak için 8 Haziran’da Vatan Partisi mecliste olacak.”

denizli-vatan-partisi-adaylari-ic-1
ASKERLİK ARKADAŞIYLA KUCAKLAŞTI
Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Hasan Korkmazcan, Demirciler Caddesi’ndeki esnaf ziyareti sırasında askerlik arkadaşının dükkanını da ziyaret etti. Samimi görüntülerin oluştuğu ziyarette eski arkadaşlar, anılarını tazelediler. Özay Gönlüm ile birlikte çekilmiş eski fotoğrafların da ortaya çıktığı görüşmede anıların yanı sıra siyaset de konuşuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı