REKLAMI GEÇ

VATAN’DA SANDIK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

VATAN’DA SANDIK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Vatan Partisi seçimlerde oyların güvenliğini sağlamak için merkezi çalışmalarının yanı sıra Denizli’de de hazırlıklarını tamamladı. Her sandıkta müşahitler her okulda da sorumlular görevlendiren Vatan Partisi seçime bir gün kala son eğitimini gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2015 Cuma, 14:59

Vatan Partisi Denizli Sandık Bürosu Başkanı Emekli Astsubay Şenol Çomak, okul sorumluları ile toplantı yaparak, sandık başında dikkat etmeleri gereken konuları anlattı. Çomak, “Cumhurbaşkanının kanunlara aykırı bir şekilde mitingler yaptığı, Vatan Partisi’nin mitinglerine engeller çıkarıldığı bir ortamda seçime gidiyoruz. YSK’nın meşruluğunu sorgulatan bu uygulamalar seçimlere de gölge düşürmektedir. Vatan Partisi olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Genel merkezimizde oluşturduğumuz Sandık Bilgi Sistemi’ni tüm illerimizde de oluşturduk. Her sandıkta Vatan Partisi görevlileri sonuç kağıtlarını alacak ve Denizli İl Merkezi’mize ulaştıracak. Her ilin sandık sonuçları aynı zamanda Ankara’daki görevlilerimiz tarafından da görülebilecek” diye konuştu.

“NE OLURSA OLSUN SANDIKLARI TERKETMEYECEĞİZ”
Vatan Partisi Milletvekili Adayı Av. Rüstem Can da sandık müşahitlerine sayım işlemi bitene kadar sandıkların başından ayrılmamaları uyarısında bulundu. Can, “Hukuk sistemi bu iktidar ile alt üst oldu. Halkımızın hukuka güveni azaldı. Güç kaybettiği ve oylarının ciddi oranda azaldığı ortada olan AKP sandık güvenliğimiz için tehlike haline geldi. Vatan Partisi olarak milletimizin iradesine hilelerle müdahale edilmesini kabul etmiyoruz. Başta milletvekili adaylarımız ve hukukçularımız olmak üzere tüm partililerimiz seçim anından sayım anına sandıkların başında olacağız. Seçim günü herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşlarımız partimize ulaşabilir, hukuk büromuzdan yardım isteyebilirler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı