REKLAMI GEÇ

Miting alanında hazırlıklar tamamlandı, Denizli Erdoğan’ı bekliyor

Miting alanında hazırlıklar tamamlandı, Denizli Erdoğan’ı bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka sesleneceği 29 Ekim Bulvarı’ndaki miting alanında hazırlıklar tamamlandı. oluşturulan 4 ayrı kontrol noktasında mitinge gelenler titiz bir aramadan geçiriliyor. Çevrede alınan güvenlik önlemleri dikkat çekici.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2019 Perşembe, 12:53

Denizli, kısa süre sonra bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Partisinin 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmasına mitingle destek vermek amacıyla kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için tüm hazırlıklar tamamlandı.

MİTİNG ALANINA GİRİŞLER BAŞLADI
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinlemek için miting alanına giren Denizlililer, oluşturulan 4 ayrı noktadan giriş yapıyor. Arama noktalarında titiz davranan polis, giriş yapan tüm vatandaşları titiz bir aramadan geçiriyor, daha sonra alana alıyor. Arama işlemi oluşturulan 4 kapıda da yürütülüyor.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ
Polis, miting alanı ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Havadan polis helikopterlerinin de destek verdiği koruma çemberinde çok sayıda polis var. TOMA’lar da müdahale için hazır bekletiliyor.

ALAN HAZIRLANDI
Miting için parti flamalarıyla donatılan 29 Ekim Bulvarı’ndaki alanda hazırlıklar tamamlandı, vatandaşlar da yerlerini alıyor.

Erdoğan’ın saat 13.30 sıralarında alanda olması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı