REKLAMI GEÇ

‘Bay’ Sultanlar, lider kaldı

‘Bay’ Sultanlar, lider kaldı

Denizli Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ikinci yarının ilk haftasını, maç yapmadan ‘Bay’ takım geçirmesine rağmen, liderliğini korudu .

/ DENİZLİHABER / 7 Şubat 2012 Salı, 12:14

Bölgesel Lig Bayanlar Voleybol Ligi S grubunda mücadele eden Denizli Belediyespor, 5.hafta maçlarında ‘Bay’ takım olmasına rağmen, liderliğini devam ettirdi. Ligde ki 4 maçını da kazanıp, 12 puanla lider durumda olan Denizli Belediyespor’un da bulundu grupta, hafta sonu yapılan maçlarda, Afyonkarahisar Belediyespor kendi evinde ağırladığı Isparta Üniversitesi’ne 3-0 yenildi.

Afyonkarahisar Belediyespor bu mağlubiyetle 3 puanda kalırken, Isparta Üniversitesi puanını 6’ya çıkardı. Uşak’ta ki maçta ise Banaz Sanayi, aynı ilin takımlarından Uşak Kapaklarspor’u 3-1 mağlup etti. Banaz Sanayi 11 puana ulaştı ve 2.sıraya yerleşti. Kapaklarspor ise 5 maçta henüz puanla tanışamadı.

Denizli Belediyespor, 12 Ocak 2012 Pazar günü deplasman da Uşak Kapaklarspor ile saat 14.00’de karşılaşacak. Denizli Belediyespor, ilk maçı 3- 0 kazanmıştı. Grubun diğer maçında ise Isparta Üniversitesi ile Uşak Banaz Sanayi karşılaşacak. Afyonkarahisar Belediyespor ise haftayı ‘Bay’ takım olarak geçirecek.

Denizli Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Adnan Kaya, ilk yarıda ki performansı ikinci yarı maçlarında da sürdürmek istediklerini belirterek, ‘ Centilmence mücadelemiz devam edecek. Bir üst lige çıkabilmek için yolumuz uzun ama başarmak istiyoruz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı