REKLAMI GEÇ

Belediyespor Erhan için mevlit okutacak

Belediyespor Erhan için mevlit okutacak

Denizli Belediyespor Kulübü, geçen yıl trafik kazasında ölen futbolcusu Erhan Kayar için mevlit okutacak. Çınar Yeni Cami’de ki mevlit saat 18.30 da başlayacak. Mevlit sonrası lokma dağıtılacak.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2012 Çarşamba, 14:32

Geçen sezon 3.lig 3.gruptan 2.lige yükselen Denizli Belediyespor’un şampiyonluğunda emeği bulunan futbolculardan biri olan Erhan Kayar’ın ölümünün 1.yıldönümü için, Perşembe günü akşamı Çınar Yeni Cami’de mevlit okutulacak. Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, 26 yaşında ebediyete intikal eden Erhan Kayar’ın 1.yıldönümü ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘ Mekanı cennet olsun. Üzüntümüz çok büyük. Acısını her zaman kalbimizde hissediyoruz. Yapabileceğimiz ancak dua etmek. Çınar Yeni Camii’de ki mevlit ile kendisini anacağız. Bu vesile ile herkesi mevlit’e davet ediyoruz’ dedi.

Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Antrenörlük Bölümü 4. sınıf öğrencisi olan Erhan Kayar, 10 EK 355 plakalı otomobili ile Balıkesir’den Denizli’ye dönerken,  Manisa’nın Salihli ilçesine 5 kilometre kala Ö.K yönetimindeki 42 ART 10 plakalı TIR’la çarpışmış ve kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve ailesinin yaşadığı memleketi Samsun’un Bafra ilçesinde toprağa verilmişti.

19 Haziran 1985’te Samsun’un Bafra ilçesinde doğan Erhan Kayar, futbola Bafraspor altyapısında başladıktan sonra 2004 yılında Samsunspor’da profesyonel olmuştu. Bir sezon kırmızı-beyazlı ekipte forma giyen Kayar ardından İskenderun DÇ, Ünyespor, Eyüpspor, Balıkesirspor ve Torbalıspor’da top oynadıktan sonra 2010-2011 sezonu devre arasında Torbalıspor’dan Denizli Belediyespor’a transfer olmuştu. Kayar, 4 kez U 17 Milli Takımı formasını da giymişti. Üzücü olay sonrası geçen sezon 3.lig 3.grupta plaf-off maçları sonrası 2.lige yükselen Denizli Belediyespor’da şampiyonluk Erhan Kayar ve ailesine hediye edilmişti. Geçen sezon Araklıspor maçı sonrası Denizli Belediyespor takımı ve yöneticileri, Bafra ilçesine geçip, Kayar ailesine ziyarette bulunmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı