REKLAMI GEÇ

Belediyespor Kemal’i transfer etti

Belediyespor Kemal’i transfer etti

SporToto 2.lig Beyaz grup takımlarndan Denizli Belediyespor dış transferle yaptığı üçüncü anlaşmada Gençlerbirliği’nden Kemal Bersis Çanak’ı 3 yıllığına renklerine bağladı.

/ DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2012 Pazartesi, 14:47

Denizli Belelediyespor iç ve dış transferde imzaları bir bir attırmaya devam ediyor. İç transferde İbrahim Çelik, Hasan Demir ve Süleyman Olgun’a imza attıran Denizli Belediyespor, dış transferde de Denizli Süper Amatör Küme takımlarından Gökhan Demir ve Ferhat Kölkesiz’le sözleşme imzalaması ardından Kırmızı beyazlılar, bu kez gözlerini Gençlerbirliği’de 21 yaşında stoper oyuncusu Kemal Bersis Çanak’a çevirdi.

Yapılan görüşmeler ardından 3 yıllık bir anlaşmaya varan Kırmızı Beyazlılar Kulüp binasında ki imza törenine Başkan Rüşan Uzunoğlu ve Teknik Direktör Adnan Erkan katılımıyla gerçekleştirdi. Transferde imzaları devam edeceğini belirten Başkan Uzunoğlu “Kemal Bersis genç bir yetenek. Defansımıza katkı sağlayacak. Hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

Denizli Belediyespor gibi değerli bir kulübe geldiğini belirten Kemal Bersis Çanak, “Benim mevkimde oynayan çok tecrübeli futbolcular Hasan ve İbrahim ağabeylerim var. Onlardan öğreneceğim çok şey var. Denizli Belediyespor’da başarılı olup, kendimi göstermek istiyorum’ diye konuştu.

Gençlerbirliği altyapısından yetişen ve Gençlerbirliği A-2 takım formasını 38 maçta giyen Kemal Bersis Yatkın, son 2 sezon Ankara’nın 3.lig takımlarından Hacettepespor’da oynadı ve 4 numaralı formasıyla 25 maçta görev aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı