REKLAMI GEÇ

BELEDİYESPOR TÜM BRANŞLARIYLA TÜRKİYE YOLLARINDA

BELEDİYESPOR TÜM BRANŞLARIYLA TÜRKİYE YOLLARINDA

Denizli Belediyespor’un amatör branşlarında ki sporcular Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yapılacak olan yarışmalarda ter dökecekler.

/ DENİZLİHABER / 27 Ocak 2011 Perşembe, 17:30

Amatör branşlardaki başarıları ile 2010 yılına damgasını vuran ve branşlarında Milli Takımlara sporcular yetiştiren Denizli Belediyespor Kulübü, 2011 yılından da çok şey bekliyor. Yarışmacı grup olarak yelpazesini genişleten Denizli Belediyespor, 15 amatör branşta yakaladığı başarı ile sporcuların gözde takımı oldu. Yurdun çeşitli illerindeki yarışmalarda katılacak olan kırmızı beyazlı sporcular bu yıl çıtayı daha yükseğe taşımak için, ter dökecekler.

OKÇULAR MERSİN’DE
Denizli Belediyespor okçuluk takımı, Okçuluk Federasyonu’nun 2011 faaliyet programında yeralan ve 1-3 Şubat tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirilecek olan Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’na katılacak. Denizli Belediyespor Okçuluk Takımı Antrenörü Ümmü Ata, yarışmaya Yıldızlar Kategorisi’nde 3 sporcu ile katılacaklarını söyledi. Denizli Belediyespor Okçuluk takımından Sena Öztaş, Perihan Çakmak ve Şeyma Karabay, Makaralı atışlarda yarışacaklar.

JUDOCULAR ORDU’DA
Denizli Belediyespor’lu Judocular ise Türkiye Şampiyonasına katılmak için Ordu’ya gidecekler. Judo ve Kuraş Federasyonu’nun faaliyet kapsamında 4-6 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacak olan Şampiyonaya 6 bayan 12 erkek sporcu katılacak.

SATRANÇ TAKIMI ANTALYA’DA
Türkiye Satranç Federasyonu’nun Küçükler Yaş Grupları Türkiye Şampiyonası ise Antalya-Kemer’de yapılacak. 29 Ocak- 4 Şubat 2011 tarihleri arasındaki şampiyona da Denizli Belediyespor 19 sporcu ile temsil edilecek.

TENİSÇİLER İZMİR’DE
Denizli Belediyesporlu tenisçiler ise İzmir ve Antalya’da yapılacak olan yarışmalar için haftasonu ilimizden ayrılacaklar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı