REKLAMI GEÇ

Belediyespor’da iki imza birden

Belediyespor’da iki imza birden

Denizli Belediyespor dış transferde Selçuk ve Kadir’le anlaştı.

/ DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2012 Salı, 13:30

Denizli Belediyespor dış transferde 3. Lig takımlarından Menemen Belediyespor’un kaptanı Selçuk Çalışır ve Altınordu’dan eski futbolcusu Kadir Söylemez’i transfer ederek renklerine bağladı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Başkan Rüşan Uzunoğlu ve Teknik Direktör Adnan Erkan katılırken, her iki futbolcu da kendisini 2 yıllık Denizli Belediyespor’lu yapan imzayı attı.

Denizli Belediyespor’da 2001-2005 sezonları forma giymiş olan santrafor Kadir Söylemez, memleketinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, ‘ 2004-2005 sezonu Denizli Belediyespor’da gol kralı olmuştum,  kaldığım yerden devam edeceğim. Bunun içinde elimden geleni yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın’ dedi. Söylemez, futbola Denizli Akkonakspor’da başladı. Side Gençlikspor’da profesyonel oldu ve sırasıyla Denizli Belediyespor, Sakaryaspor, İstanbul BBSK, Uşakspor, Gaziosmanpaşa, Fethiyespor, Belediye Vanspor ve Altınordu takımlarında oynadı. Toplam 83 gol attı.

Menemen Belediyespor’da sol bek oynayan Selçuk Çalışır, ‘ Denizli Belediyespor futbol hayatımın yeni bir başlangıcı olacak. Hedefleri olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Yeni sezonun Denizli Belediyespor ve benim için iyi olacağına inanıyorum. Her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim’ dedi. 5 golü bulunan Selçuk, her sezon 10-15 arası asist yaptığını belirterek, Denizli Belediyespor’da da asistlerine devam edeceğini vurguladı.  Çalışır, futbola Samatyaspor’da başladı. Küçükçekmece’de profesyonel oldu. Bakırköyspor ve Menemen Belediyespor formaları giydi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı