REKLAMI GEÇ

Belediyespor’un Ekim bereketi

Belediyespor’un Ekim bereketi

Spor Toto 2.lig Kırmızı grupta yer alan Belediyespor, en çok Ekim ayında yaptığı maçlarda başarı gösterdi ve hiç yenilmeden 9 puan topladı.

/ DENİZLİHABER / 28 Aralık 2011 Çarşamba, 18:26

Eylül ayının 11’inde başlayan Spor Toto 2.lig maçlarında ilk yarı oynanan 14 maçla sona erdi. 2.yarı takımlar 18’er maç yapacak ve daha yoğun bir maç trafiğine girecekler. İlk yarıda puanları toplayan takımlar 2.yarıya daha rahat çıkacaklar. Rahat olan takımlardan biri de, 20 puan olan ilk yarı hedefine daha az maç yaparak 22 puana ulaşıp, hedefi aşan Belediyespor. Başarısıyla dikkat çeken kırmızı beyazlılar, en çok maçı Ekim ayında yaptı ve en çok puanı da bu ayda topladı.

Ekim’de sevindirdi

Ekim ayında 5 maç yapan kırmızı beyazlılar 2 galibiyet 3 beraberlik ile 9 puan toplarken, hiç yenilmedi. Ekim ayında rakip filelere 5 gol atan Belediyespor, kalesinde ise 2 gol gördü. Eylül ayında ki 3 maçtan 4 puan çıkaran, yavru horoz en az maçı Kasım ayında yaptı ve bu ayda 2 maç oynadı, 3 puan çıkardı. Aralıkta 4 lig, 1 Kupa maçı yapan Denizli Belediyespor, bu ayda ligde hiç yenilmedi ve 3 beraberlik, 1 galibiyet ile 6 puan topladı. Yedek ağırlıklı futbolcu kadrosuyla çıktığı Türkiye Kupası maçında, Göztepe’ye 3-1 mağlup olarak kupadan elenen Belediyespor, tamamen lige odaklandı.

Nisan’da 5 maç

Belediyespor 15 Ocak 2012 tarihinde başlayacak ligin 2.yarısında ise en çok maçı, Nisan ayında yapacak. Nisan’da 5 maça çıkacak olan kırmızı beyazlılar, bu yıl 29 gün olan Şubat’ta 4 maç, Ocak’da 3, Mart’ta 3, Mayıs’ta 3 maç yapacak. Belediyespor maç takviminde 4 maç gözüken Mart ayının son haftasında, yani 25 Mart 2012 de ‘Bay’ takım olacağı için bu ayda da 3 maç yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı