REKLAMI GEÇ

Bir puan bile altın değerinde

Bir puan bile altın değerinde

Denizli Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Tuncay Özbek, lig boyunun kısalmasıyla birlikte, bir puanın bile altın değerinde olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 1 Mart 2012 Perşembe, 16:25

Spor Toto 2.lig Kırmızı grup 23.hafta maçında, 1461 Trabzon takımı ile Pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Sağ ayak uyluk kemiği arkasındaki adale yırtığı nedeniyle sakatlığı devam eden Ozan Kurukoç’tan yoksun olarak, çalışmalarını Gümüşler Stadı’nda devam ettiren kırmızı beyazlılar’da moraller en üst seviyede.

Ligde 13 maçtır yenilmeyen 1461 Trabzonspor’un grubun güçlü takımlarından biri olduğunu söyleyen Denizli Belediyespor Teknik Sorumlusu Tuncay Özbek, ‘ Rakibimizin 9 haftadır ilk 5’in içinde olması ve 9 haftadır da kendi sahasında yenilmemesi, performanslarının rakamsal göstergesi. Hesap ortada. Bu nedenle dersimize çok iyi çalışmamız gerekiyor. Hava şartları çalışmalarımızı zorlaştırsa da, Denizli Belediyespor olarak, antrenmanlarımızı maksimum düzeyde yapıyoruz. Zor bir maç olacak ama, Alanyaspor galibiyetinin anlam taşıması için de,Trabzon’dan iyi bir sonuçla dönmemiz gerekiyor. Ligin boyu kısaldıkça, her puanın önemi de çok artmakta.’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı