REKLAMI GEÇ

Denizlili Vali’den Belediyespor’a ziyaret

Denizlili Vali’den Belediyespor’a ziyaret

Denizli Belediyespor’un Bolu Termal Oteldeki kampını, Denizlili olan Bolu Valisi İbrahim Özçimen, ziyaret ederek, başarılar diledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Eylül 2012 Salı, 10:52

Yeni sezon kamp çalışmalarının ikinci etabında 11 gün Bolu Termal otelde kamp yapan Denizli Belediyespor’un kampını Bolu Valisi İbrahim Özçimen ziyaret etti.

Denizli Belediyespor Teknik Heyeti’nin kendisini makamında ziyaret etmesinin ardından iadei ziyaret için Termal otele gelerek Denizli Belediyespor kampını onurlandıran Vali Özçimen’i, Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı Bahtiyar Mat, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Emin Sayın, takım kaptanı İbrahim ve Teknik heyet kapıda karşıladı. Otel Lobisinde gerçekleşen sohbetin ardından takım Kaptanı İbrahim, Vali İbrahim Özçimen’in ismi bulunan formayı kendisine hediye etti.

Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı Bahtiyar Mat, Bolu Valisi Sayın İbrahim Özçimen’in kampa yaptıkları ziyaret ile çok mutlu olduklarını belirterek, kendisiyle gurur duyduklarını söyledi ve görevinde başarılar diledi. Vali Özçimen’de Denizlili olarak Denizlispor ve Denizli Belediyespor’u yakından takip ettiğini belirtti ve yeni sezon öncesi başarılar diledi.

İbrahim ÖZÇİMEN kimdir?
1960 yılında Denizli-Çivril’de doğdu. İlk ve ortaokulu Çivril’de, liseyi Uşakta, Yüksek Öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. 1982 yılında Uşak Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Çankırı-Orta Kaymakam Vekilliği, İstanbul-Eminönü Kaymakam refikliği görevlerinden sonra 1984 yılında Kahramanmaraş-Andırın Kaymakamlığına atandı. 1988-1990 yıllarında Bingöl-Karlıova Kaymakamlığı yaptı. Daha sonra bir yıl süre ile İngilizce öğrenimi amacı ile İçişleri Bakanlığınca gönderildiği ABD, Wisconsin’de bulundu. Dönüşte sırası ile 1991-92 yıllarında Bitlis-Ahlât, 1992-94 yıllarında Bilecik-Gölpazarı,1994-1996 yıllarında Kayseri-Yahyalı, 1996-1999 yıllarında Sakarya-Ferizli Kaymakamlıklarında bulundu. 12 Kasım 1999 Düzce depreminden sonra Sakarya Vali Yardımcısı olarak çalıştı. Ekim 2003’te Ankara Vali Yardımcılığına atandı. 2004 – 2008 yılları arasında Muş Valisi, 2008 – 2010 yılları arasında Burdur Valisi olarak görevine devam etti. 11.05.2010 tarihli ve 2010/407 sayılı Kararname ile Bolu Valisi olarak atandı.İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır. Eşi öğretmen olarak çalışmaktadır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı