REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor çıkış peşinde

Denizli Belediyespor çıkış peşinde

İçerde olduğu gibi dış saha maçlarında da başarılı bir seri yakalamak isteyen Denizli Belediyespor, 1461 Trabzon maçıyla çıkışa geçmek istiyor.

/ DENİZLİHABER / 3 Mart 2012 Cumartesi, 13:19

Ünyespor ve Alanyaspor galibiyetleriyle iç saha maçlarında galibiyet serisi yakalayan Denizli Belediyespor, aynı başarıyı dış saha maçlarında yakalamak için 1461 Trabzon karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyor. 1461 Trabzon maçıyla bu çıkışı yakalamak isteyen kırmızı beyazlılar, hazırlıklarını Cuma günü yaptıkları son antrenmanla noktaladılar. Gümüşler Stadında ki çalışmada karşılaşmanın son provası yapıldı. Cumartesi sabah Çardak-İstanbul, İstanbul-Trabzon uçacak olan kırmızı beyazlılar, maç sonrası aynı gece uçakla Trabzon’dan direk İzmir’e gelecek. Kafile Trabzon Zorlu Grand Otel’de kalacak. Denizli Belediyespor Teknik Sorumlusu Tuncay Özbek, karşılaşmanın oynanacağı Ahmet Suat Özyazıcı stadında kendilerini çok zorlu bir maçın beklediğine dikkat çekerek, ‘ Biz kendi çapında, centilmence mücadele etmeye çalışan bir takımız. Kentin 2.profesyonel takımı olarak Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz. Gücümüz nispetinde sahaya en iyisini yansıtmaya çalışacağız. İnşallah Trabzon’dan iyi bir sonuçla döneriz’ dedi.

Yöneticiler’den Trabzon’a çıkarma
Denizli Belediyespor’lu yöneticiler Trabzon’a adeta çıkarma yapacak. Başkan Tanju Beştaş başta olmak üzere, Başkan Yardımcıları Rüşan Uzunoğlu, Sait Özkan, Bahtiyar Mat, Bahtiyar Mat, yönetim Kurulu üyeleri Emin Sayın, Mehmet Teke, Süleyman Kaya, Akın Çelik, Hakan Demir, Yalçın Güngör, Osman Karaçomak ve Hakkı Yüce Keleşoğlu ile Niyazi Yar, bu zorlu karşılaşmada takımı yalnız bırakmayacaklar.

Hakemler açıklandı
Denizli Belediyespor-1461 Trabzon karşılaşmasında Adana Bölgesi Hakemleri’nden Gökhan Güneşer düdük çalacak. 1.Yardımcı hakem Gaziantep’ten Halil Ertan Yılmaz, 2.yardımcı hakem Mersin’den Murat Emin Özşakrak. 4.hakem ise Ali Karatutlu..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı