REKLAMI GEÇ

‘Kötü zeminde 1 puanda iyidir’

‘Kötü zeminde 1 puanda iyidir’

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, Gaziosmanpaşa karşısında iyi mücadele ederek 1 puan aldıklarını, 3 puanı ise saha şartlarının engellediğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 19 Kasım 2012 Pazartesi, 14:48

Spor Toto 2.lig Beyaz Grup 12.hafta maçında Gaziosmanpaşaspor ile deplasmanda golsüz berabere kalan Denizli Belediyespor’da, 1 puan teselli oldu. Teknik Direktör Adnan Erkan, Gaziosmanpaşa karşılaşmasında saha şartlarının istedikleri oyunu sergilemelerine izin vermediğini buna rağmen alınan bir puanın çok önemli olduğunu açıkladı.

Ortada bir maç geçtiğine dikkat çeken Erkan, ‘ Gaziosmanpaşaspor ligdeki konuma göre direkt rakiplerimizden olduğu için öncelikle kaybetmemeyi düşündük. Kötü saha şartları istediğimiz oyunu sergilememize izin vermedi. Buna rağmen iyi mücadele ettik. Biz ayağa iyi pas yapan bir takımız. Saha zemini bu özelliğimizi ön plana çıkarmamızı engelledi’ dedi.

Teknik Direktör Erkan, iki stoper Kaptan İbrahim ve Bersiz’in sakatlıkları nedeniyle forma giymediği Gaziosmanpaşaspor karşılaşmasında görev verdiği 19 yaşındaki genç futbolcu Şahin Şafakoğlu’nun göstermiş olduğu performanstan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Denizlili olan Şahin’in gelecek için umut veren futbolcuların başında geldiğini kaydeden Erkan, ‘Şahin, benim jokerim. Verdiğim görevleri eksiksiz yerine getiriyor. Antrenmanlarda ve maçlarda ki çalışkanlığı ile, takım içinde ve dışında ki efendi kişiliği ile Şahin, takımımız adına çok önemli bir isim. Bu çizgiyi devam ettirirse ilerde çok iyi olacak ve hem Denizli hem Türk futbolu kazanacak’ diye görüş belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı