REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’da renkli antrenman!

Denizli Belediyespor’da renkli antrenman!

Denizli Belediyespor’un gökkuşağı altındaki antrenmanı, renkli görüntüler oluşturdu.

/ DENİZLİHABER / 7 Şubat 2013 Perşembe, 18:22

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta hafta sonu Anadolu Selçukluspor’u ağırlayacak olan Denizli Belediyespor’da çalışmalar aralıksız sürüyor. Teknik Direktör Adnan Erkan yönetimindeki antrenmana, hasta olan Kemal Bersis ile sakat olan Süleyman ve Uğur katılmadı.

Doğan Seyfi Atlı Stadı’ndaki çift kale antrenman Anadolu Selçukluspor maçının provası şeklinde geçti. Teknik Direktör Erkan, istediklerini sahada uygulama olarak göremediği zamanlarda oyunu zaman zaman durdurup futbolcularını uyardı ve yapılması gerekenleri hatırlattı.

1,5 saat süren çalışmada futbolcular, teknik heyetin gözüne girebilmek için bütün güçlerini ortaya koydu. Teknik Direktör Erkan, Anadolu Selçukluspor maçını kazanmak için bütün güçlerini ve konsantrasyonlarını sahaya yansıtmaktan başka alternatifleri olmadığını söyledi.

Maçı kazanıp, çıkış yakalamak ve üst sıralara tırmanmak istediklerini vurgulayan Erkan, herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yapacağına inandığını açıkladı.

Çiseleyen yağmur altında yapılan antrenman esnasında oluşan Gökkuşağı, görsellik olarak muhteşem bir manzara ortaya çıkardı. 7 renkli gökkuşağının altında antrenman yapan futbolcular, tablo gibi bir doğa olayına şahitlik etmiş oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı