REKLAMI GEÇ

Erkan, UEFA Lisans Kursu’ndan döndü

Erkan, UEFA Lisans Kursu’ndan döndü

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, UEFA lisans güncelleme kursunun kendisi açısından çok verimli geçtiğini bildirdi.

/ DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2012 Pazartesi, 15:32

Erkan, UEFA A Güncelleme kursundan döndü Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen UEFA A lisans güncelleme kursuna katılan, Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, Denizli’ye döndü.

Erzurum’da 9-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen UEFA A Lisans Güncelleme Kursunda, TFF eğitmenleri Atilla Yüce ile Tuna Güneysu, eğitmen olarak görev aldı. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan’da 27 kursiyerle birlikte hafta boyunca pratik ve teorik eğitim aldı. Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, illerinde yapılan bu kursun katılımcılarını ve TFF eğitmenlerini makamında kabul etti.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, kursun kendisi açısından son derece verimli geçtiğini belirterek, ‘ UEFA A güncelleme kursunda aldığımız eğitimden, son derece memnun kaldım. Erzurum Valimiz Sayın Sebahattin Öztürk, kursa katılan bizleri ve hocalarımızı makamında kabul etti. Erzurum’da bu tür eğitimler, seminerler ve takımların kampları için çok güzel tesisler yapılmış. Konum olarak da, Erzurum yaz dönemi çalışmaları için çok ideal bir yer olmuş. Emeği geçenleri kutluyorum’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı