REKLAMI GEÇ

Belediyespor’un ilk maçı Kırklarelispor’la

Belediyespor’un ilk maçı Kırklarelispor’la

Denizli Belediyespor, 2012-2013 sezonuna deplasmanda Kırklarelispor karşılaşmasıyla başlayacak.

/ DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2012 Çarşamba, 14:16

İzmir Mövenpick Hotel’de saat 11:00’de başlayan kura çekimine Denizli Belediyespor adına kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu ve İdari İşler ve Tesislerden Sorumlu Yönetici Süleyman Erdoğan katıldılar.  Başkan Uzunoğlu, fistür çekimi sonrası yaptığı değerlendirmede, ilk hafta Kırklareli deplasmanına gideceğiz. 7.hafta bay takımız. 11.hafta Alanyaspor maçını Çarşamba günü oynayacağız. Fikstür bütün takımlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Fair Play çerçevesinde kaza bela olmadan güzel bir sezon geçiririz inşallah’ dedi.

Denizli Belediyespor’da kura öncesi heyecan yaşanırken, futbolcular ve teknik heyet arasında sabah antrenmanı sonrası yapılan tahminler, yazılı olarak bir kağıtda toplandı ve kuralar çekildiğinde 26 futbolcu ve 4 Teknik heyet olmak üzere 29 kişi içinden, ilk rakibin Kırklareli ve deplasmanda olacağını sadece Teknik Direktör Adnan Erkan bildi. Kaptan İbrahim Çelik Eyüpspor, 2.kaptan Hasan Demir ise Yeni Malatyaspor tahmininde bulunmuştu. Diğer futbolculardan da Kırklarelispor tahmini yapan çıkmadı. Kırklarelispor tahminini yorumlayan Erkan, ‘İçime doğdu’ dedi. Ayrıca Fikstürü değerlendiren Erkan, kış mevsimi bastırmadan, kışı sert geçiren Malatya, Ankara ve Konya illerinin takımlarıyla ilk haftalarda karşılaşacak olmalarının kendileri için avantaj olduğunu belirterek, ‘Fikstürden son derece memnun kaldım. Fikstür çekimine giden Sayın Başkanımız Rüşan Uzunoğlu ve değerli yöneticimiz Süleyman Erdoğan, uğurlu geldiler.  Gönlümüze göre bir fikstür oldu’ dedi. Erkan, önemli olanın en kısa sürede takım olabilmek olduğunu vurgulayarak, rakip ayırt etmediklerinin altını çizdi. 

Denizli Belediyespor sırasıyla şu takımlarla karşılaşacak. Kırklareli (d),Bayrampaşa (i), Konya Torku (d), Eyüp (i), Yeni Malatya (d), Balıkesir (i), 7.hafta (Bay), Kızılcahamam (d), Tokatspor (i),Altay (d),Alanya (i),Gaziosmanpaşa (d),İskenderun DÇ (i),Körfez SK (d),Ofspor (i),İnegöl (d),Beypazarı Şeker (i). Ligde 23 Aralık 2012 tarihinde ilk yarı bitecek. 27 Ocak 2013’de ise 2.yarı maçları başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı