REKLAMI GEÇ

Güngör: ‘Dersimiz Eyüp’

Güngör: ‘Dersimiz Eyüp’

Bandırmaspor yenilgisinin üzerine sünger çeken Denizli Belediyespor’da gözler Eyüpspor maçına çevrildi.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2012 Çarşamba, 17:45

Denizli Belediyespor’lu futbolcular maç izleme sorumlusu Tansu Yaan’ın raporları doğrultusunda, pazar günü rakipleri olan Eyüpspor’un artı ve eksilerini öğrendiler. Eyüpspor’un deplasmanda golsüz berabere kaldığı Şekerspor maçını izleyen Tansu Hoca, karşılaşma ile ilgili detayları, dünkü antrenman öncesinde Teknik Direktör Yaşar Güngör ve futbolcular ile paylaştı. Anlatılanları dikkatle dinleyen futbolcuları uyaran Teknik Direktör Güngör, ‘Sadece dinlemekle olmaz. Saha içinde kendi taktiğinizi, oyun modelinizi oluşturmazsanız, başarılı olamazsınız, üst liglere de gidemezsiniz’ dedi. Gümüşler stadında ki antrenman ısınma ile başladı. Başkan Yardımcısı Bahtiyar Mat ve Teknik Komite üyesi Emin Sayın’ın da izlediği antrenman, koordinasyon çalışması ile devam etti.

Ömer sakatlandı

Muhittin ile girdiği ikili mücadelede sol ayak bileğinden sakatlanan Ömer, teknik heyeti korkuttu. Antrenmanı arkadaşlarının ve masörlerin kucağında terk eden ve ayak bileği şişen Ömer’e, hemen buz tedavisi uygulandı.

Çağlar geldi

Kırıkhanspor’dan transfer edilen golcü futbolcu Çağlar Yıldızer, Denizli’ye geldi. Aydın’da ki ailesini ziyaret sonrası Denizli’ye gelen Çağlar’ın, Eyüpspor maçına yetişmesi için işlemleri hızlandırıldı. Çağlar, geçen sezon Denizli’de oynanan ve Belediyespor’un 2-1 kaybettiği maçta 2.yarı takımının galibiyet golünü atmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı