REKLAMI GEÇ

İlk yarı hedefine 3 kaldı

İlk yarı hedefine 3 kaldı

İlk yarı puan hedefini 20 olarak belirleyen Denizli Belediyespor, Adıyamanspor maçını kazandığı takdirde, bu hedefine ilk yarının bitmesine 2 hafta kala ulaşmış olacak.

/ DENİZLİHABER / 9 Aralık 2011 Cuma, 16:44

Spor Toto 2.lig Kırmızı grup’ta 13.hafta maçları hafta sonu yapılacak maçlarla oynanacak. Pazar günü saat 13.30’da Adıyamanspor ile Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Devre arasına 3 hafta kala ilk yarı puan hedefini 20 olarak belirleyen Denizli Belediyespor, Adıyamanspor maçını kazandığı takdir de bu hedefine ilk yarının bitmesine 2 hafta kala ulaşmış olacak. Bağbaşı Hasan Güngör Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Denizli Belediyespor da futbolcular ısınma koşusu ile antrenmana başlarken, koordinasyon ve dar alanda paslaşma ve çift kale maç ile antrenman devam etti. Teknik Direktör Yaşar Güngör, sezon başı koydukları 20 puan hedefine çok yaklaştıklarını belirterek, ‘15.hafta maçları oynandıktan sonra 25 Aralık’ta lig devre arası tatile girecek. 3 maçımız kaldı ve 17 puandayız. Ligin ilk yarısı 17 yerine 15 hafta olacak. Adıyamanspor’u yendiğimiz takdirde, hedefimize daha az maç yapmış olmamıza rağmen ulaşmış olacağız. Çalışmalarımızın ve harcadığımız mesainin karşılığını alıyoruz. İlk yarı ne kadar çok puan toplarsak, 2.yarı o kadar rahat ederiz. Futbolcularımla bunu sık sık paylaşıyoruz ve Adıyamanspor maçını da çok önemsiyoruz’ dedi.

Teknik adamların gol sevinci
Denizli Belediyespor’lu futbolcular sarı ve mavi takım olmak üzere antrenmanda çift kale maç yaptılar. Maçın bir bölümünde kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal da sarı takımdan oynadı. Kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Bekir Hoca, attığı şık bir golle eleştirileri keserken, sevincini maçı yöneten Teknik Direktör Yaşar Güngör ile ilginç bir şekilde paylaştı. Bir süre sonra oyundan çıkan Bekir Hoca hakem olurken, Yaşar Hoca oyuna dahil oldu. İkili mücadelelerde hep Yaşar Hoca’nın lehine düdük çalan Bekir Hoca, Yaşar hoca’nın ceza alanına girdiği anlarda da penaltı noktasını göstererek, maçın skorunu eşitlemeyi başardı!..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı