REKLAMI GEÇ

U-15’ler sevindirdi

U-15’ler sevindirdi

Coca Cola Akademi Ligleri 7.hafta maçları geride kalırken, Belediyespor’un 4 takımından sadece U-15’ler galip gelerek sevindirdi.

/ DENİZLİHABER / 20 Aralık 2011 Salı, 18:33

Karşıyaka Saraçoğlu stadında oynanan maçta Aydıspor 1923 U-15 takımı ile karşılaşan Belediyespor U-15 takımı, 15.dakikada Mert’in mükemmel golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı yakaladığı fırsatları cömertçe harcayan kırmızı beyazlılar, 2.golü 2.yarıda buldu. 65.dakikada Furkan, takımını rahatlatan golü atarken, kalan dakikalarda gol olmayınca Belediyespor U-15 takımı sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Antrenör Volkan Aktürk’ün çalıştırdığı U-15 takımı ligde 2.galibiyetini alırken puanını 8’e çıkardı ve 7.sıraya yükseldi. Geride kalan hafta sonunda Aydınspor 1923’ün akademi takımları ile karşılaşan Denizli Belediyespor, U-14 takımı 0-0 berabere kalırken, Aydın’da ki maçlarda ise U-16 ve U-17 takımları her iki maçı da 2-0 kaybetti.

Belediyespor Altyapı Genel Koordinatörü ve Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Aliksan Urcanlı, U-14’lerde sezon başı hazırlık maçı yaptıkları Aydınspor’u farklı yendiklerini ancak ligde golsüz kaldıklarını hatırlatarak,

“Okullarda sınav dönemleri başladığı için çocukların üzerine çok yük bindi. Bu nedenle antrenmanlara devam yüzdesi azaldı. Seri antrenmanlar yapamıyoruz. Çocuklara da hak vermek lazım. Ellerinden geleni büyük özveri ile yapıyorlar. Kendilerine ve ailelerine teşekkür ederim” dedi.

Urcanlı, hafta sonu maçlarında, Coca Cola Akademi Ligleri’nin iddialı takımlarından Bucaspor ile karşılaşacaklarını sözlerine ekledi. U-14 ve U-15’ler İzmir’de U-16 ve U-17’ler ise Denizli’de Bucaspor’la 8.hafta maçlarına çıkacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı