REKLAMI GEÇ

Yavru Horoz ‘göz göz’ mesaisinde

Yavru Horoz ‘göz göz’ mesaisinde

Türkiye Kupası 1.tur eleme maçında, Bank Asya 1.lig takımlarından Göztepe’yi konuk edecek olan Denizli Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda ki maç, Çarşamba günü saat 13.00’de başlayacak

/ DENİZLİHABER / 5 Aralık 2011 Pazartesi, 17:35

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2011-2012 sezonu Türkiye Kupası’nın 1.tur eleme maçlarında 11 karşılaşma yapılacak. İlk turda, geçtiğimiz sezon Spor Toto 2.Lig’de gruplarında ilk 8 sırayı alan 16 takım ve Spor Toto 3.Lig’den Spor Toto 2.Lig’e yükselen 6 takımdan oluşan 22 takım karşılaşacak. Takımların 4 gruba dağıtıldığı kura çekimi sonucu, C grubunda Bank Asya 1.lig takımlarından Göztepe ile eşleşen Denizli Belediyespor’un maçı, Çarşamba günü saat 13.00’de Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadında. Karşılaşmada Muğla Bölgesi’nin hakemleri Ali Zağlı, Tandoğan Uysal, Yusuf Yaratıcı ve Ali Şalk görev alacak. Maçın 1.hakemi Ali Zağlı, 2 Aralık 2010 tarihinde oynanan ve 1-1 sona eren Denizli Belediyespor-Araklıspor maçında düdük çalmıştı. 1 yıl aradan sonra yine Denizli Belediyespor maçına çıkacak olan Zağlı, 67.dakikada Denizli Belediyespor’un golünü atan Uğur Kapısız’ı 80.dakikada çift sarı karttan oyun dışında bırakmıştı.

‘Çankırı’da yorgun düştük’
Ligde tutunma mücadelesi veren Çankırıspor ile deplasmanda zorlu bir maç yaptıklarını ve rakip kadar saha ve hava şartlarıyla da mücadele ettikleri belirten Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, ‘ Çankırı Atatürk Stadı’nın bozuk zemininde değil maç yapmak, ayak burkmadan yürümek zor. Zemin buz tutmuştu. Hiç alışık olmadığımız şartlarda mücadele verdik. Maç sonrası gece geç saatlerde Denizli’ye döndük. Doğal olarak yorgunuz. Cumartesi günü lig maçı maç yapan Göztepe, bizden bir gün daha fazla dinlenmiş durumda. Biz ise dinlenme günümüzde antrenman yaparak Göztepe maçının hazırlıklarına başladık. Kupa’da Bank Asya takımlarından Göztepe gibi, köklü kulüplerden biriyle eşleşmek 2.ligde vizyon sağlamaya çalışan ve ligde iyi bir yer edinmeye çalışan takımımız için gurur vericidir. Her şeye rağmen elimizden geleni sahaya yansıtıp, rakibimizi elemeye çalışacağız’ dedi. Hazırlıklarına Bağbaşı Hasan Güngör tesislerinde yorgun ama moralli başlayan kırmızı beyazlılar’da İbrahim Çelik, Salim Güngör ve Süleyman’ın sakatlıkları sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı