REKLAMI GEÇ

YAVRU HOROZLARA BEDELLİ DOPİNGİ

YAVRU HOROZLARA BEDELLİ DOPİNGİ

Denizli Belediyespor’lu 8 futbolcu bedelli askerlik uygulamasından yararlanacak. Adana Demirspor maçı öncesi yaşanan gelişme, bedelli askerlikten faydalanacak olan futbolcularda adeta doping etkisi yarattı.

/ DENİZLİHABER / 24 Kasım 2011 Perşembe, 17:32

Yaklaşık 460 bin kişiyi ilgilendiren ve 30 yaş’dan gün almış olan kişilerin faydalanabileceği bedelli askerlik uygulamasına, en çok da futbolcular sevindi.
Denizli Belediyespor’da 30 yaş ve üzerinde 8 futbolcuya bedelli askerlik şansı doğdu. İlk 11’de forma giyen kaleci Ahmet, Ömer, Adem, Salim Ayan, Zeynel, Yasin, İbrahim Çelik ve kaptan Hasan Demir, bedelli askerlik vuran isimler. Kararın açıklanmasının ardından futbolcular, büyük sevinç yaşadılar. Futbol kariyerlerinin son dönemlerinde çıkan bedelli askerlik uygulamasının kendilerini çok sevindirdiğini belirten futbolcular, TBMM Başkanlığına sunulan ve özellikle de yaş sınırında ilgili bölümünün Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihte belli olacağı için, Bedelli askerlikle ilgili kanunun çıkacağı günü iple çektiklerini söylediler. Futbolculardan bazıları kullandıkları araçları satıp, 30 bin lirayı ödemeye çalışacaklarını belirtirken, bazıları da bankaların hazırladığı kredileri gözden geçireceklerini söylediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı