REKLAMI GEÇ

Adana Demirspor 2 Denizlispor 1

Adana Demirspor 2 Denizlispor 1

Adana’da adana Demirspor’a konuk olan Denizlispor, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan ikinci yarı yediği 2 golun ürdından puansız ayrıldı.

/ DENİZLİHABER / 2 Şubat 2013 Cumartesi, 18:48

Adana Demirspor kendi evinde ağırladığı Denizlispor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Yeşil Siyahlı temsilcimiz Adana’da öne geçmesine rağmen yediği talihsiz gollerin ardından sahadan yenik ayrıldı.

Denizlispor Yardımcı Antrenörü Kemal Atik, maça skordan çok kırmızı kartların damga vurduğunu söyledi.

Atik, ilk 45 dakikayı rakibe pozisyon vermeden bitirdiklerini kaydederek, “İyi mücadele etmiştik, güzelde bir gol bulduk. Maç tam istediğimiz gibi gidiyordu ama ikinci yarı başında çok kötü bir golle rakip beraberliği yakaladı. Ardından gelen ikinci şok golle de mağlup duruma düştük. Tabi maçta skordan daha fazla bugün yaşanan kırmızı kartlar damgasını vurdu. Yani ben Bülent hocamızı Türkiye ligindeki hakemlik tecrübesinden daha anlayışlı davranmasını beklerdim, bu kadar acımasız olmasını beklemezdim. Yani Süper Lig, PTT 1. Lig ayırıyorsa çok yanlış yapıyor bence. Bu kadar küçük diyalogların, küçük hareketlerin futbolda yeri olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugüne kadar oldu bundan sonra da olacak. Yani bu kadar anlayışsızlık, acımasızlık bizim canımızı yaktı” dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ilk defa Adana Demirspor lehine bir penaltı kazandıklarını belirterek, “Değerlendiremesek de lehimize bir penaltı oldu. İlk defa geriden gelerek böyle bir müsabaka kazandık. Gönül isterdi ki rakip 9 kişi kaldıktan sonra daha farklı skor elde edelim. Ama bazı maçlar böyle kazanılır. En azından galibiyet güzel oldu. Oyuncularımı kutluyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte galibiyet serisi devam eder. Bundan sonraki süreçte de daha çok hazırlanmamız gerektiği kanaatindeyim. Böyle müsabakalar olacak arkadaşlar. Kalan 14 maçın kolay geçeceği kanaatinde değilim. Ama bunlara alışık olacağız. Önemli olan nasıl iyi oynarken kaybettik, umudumuzu yitirmedik, kötü oynarken de kazanıyorsak sorun yok. Zaten iyi oynayınca da bir şekilde kazanmış olacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 4 Şubat 2013, 12:15

DERVENT İSTİFA ETMEDİĞİ MÜDDETCE BU YÖNETİMİN ONU GÖREVDEN ALACAĞI YOK.KEŞKE 9 TANE ADAM ALINACAĞINA PARA KIYILIPTA 1 TANE ADAM GİBİ TEKNİK ADAM ALINSA İDİ A2 TAKIMIYLA BİLE PLAY OF OYNARDIK.
YÖNETİMİN KENDİ TOPCULARI İLE İLK 11 ISRARI SÜRDÜĞÜ MÜDDETCE DAHA ÇOOOK KIRMIZILAR GÖRÜRÜZ.BU KAFA İLE MESSİYİ GETİRSEN FAYDASI YOK.ACEMİ MANGASI

muhammet   -  Bağlantı 4 Şubat 2013, 09:50

dervent istifaaaa…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı