REKLAMI GEÇ

3 hafta sonra yeniden anlaştı

3 hafta sonra yeniden anlaştı

Denizlispor ilginç bir transferin altına imza attı.

/ DENİZLİHABER / 1 Şubat 2013 Cuma, 15:38

Yeşil siyahlı kulüp 7 Ocak 2013 günü 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Yasin Görkem Arslan’ın sözleşmesini karşılık olarak feshetti. Genç futbolcu, takım arkadaşları ve yöneticilerle vedalaşarak bu tarihte Denizli’den ayrıldı.

Denizlispor, zorlu Adana Demirspor deplasmanına gittikten 1 gün sonra Denizli’ye gelen Yasin Görkem, Başkan Süleyman Urkay ile masaya oturdu. Genç futbolcu Denizlispor’la 3 hafta sonra yeniden sözleşme imzaladı.

Denizlispor Başkanı Urkay, “Biz Yasim Görkem ile anlaşarak sözleşmesini karşılıklı feshetmiştik. Futbolcu, bazı kulüplerle görüşmüş ancak anlaşamamış. Bizim de kadromuzdaki sol ayaklı oyunculardan Yenal ayrılınca sol kanada ihtiyaç doğdu. Yasin ile görüştük herhangi bir kulüple anlaşmadığını söyleyince Denizli’ye davet ettik. 3 haftalık ayrılıktan sonra yeniden sözleşme yaptık” dedi.

Yorumlar

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 1 Şubat 2013, 16:38

HAKİKATEN BULUNMAZ BİR BAŞKANIMIZ ,BULUNMAZ BİR TAKIMIMIZ VAR.GİDENLER GELENLER,FUZULİ ALINIPTA YARI YOLDAN GERİ GİDENLER.TAM BİR FUTBOLCU İSTASYONU GİBİ.GİDİP GELEN TRENLERİN BOL OLDUĞU..ALLAH HAYIR ÇIKARSIN.ZATEN GİTTİĞİNEDE ÜZÜLMŞTÜK,BARİ YENALDAN DAHA FAYDALI OLUR.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı