REKLAMI GEÇ

Kahe ile kıran kırana pazarlık

Kahe ile kıran kırana pazarlık

Denizlispor, Brezilyalı golcü Kahe ile anlaştı, tam imza atmak üzereyken, futbolcu opsiyon maddesine 100 bin avroluk tazminat konulmasını istedi, Horoz geri adım attı. Pazarlıklar kırana kırana devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2013 Çarşamba, 15:37

Ferah IŞIK (DHA)
Yeşil-Siyahlı Kulübün Basın Sözcüsü Yasin Özpek, yıllık 320 bin avro karşılığında Kahe ile 1 yıllığına anlaştıklarını söyleyerek, “Kahe ile 1+1 opsiyonlu anlaştık. Kahe, Mayıs 2014’te sözleşme bittiğinde anlaşmayı bir sezon daha uzatmak istemeyen tarafın 100 bin avro tazminat ödemesini istedi. Biz de kabul etmedik. Görüşmelerimiz sürüyor. Bu sorunu aşacağımızı düşünüyorum. Çok büyük aksilik olmazsa, Perşembe Kahe’ye sözleşme imzalattıracağız” dedi.

Yasin Özpek, İskoçya Ligi’nin geçen sezon gol kralı İngiliz Michael Higdon’un Hollanda’nın NEC Nejmegen kulübüyle anlaştığını sözlerine ekleyerek, “Higdon ile prensipte anlaşmıştık. Kendini bu hafta içerisinde Denizli’ye bekliyorduk. Higdon’a verdiğimiz paranın daha fazlasını veren Hollanda kulübü onu bizden kaptı. Transfer çalışmalarımız devam ediyor, camiamız sabırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı