REKLAMI GEÇ

Denizlispor Karadeniz’de boğuldu 3 – 0

Denizlispor Karadeniz’de boğuldu 3 – 0

Denizlispor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon’a 3-0 gibi bir sonuçla farklı yenildi.

/ DENİZLİHABER / 19 Ocak 2013 Cumartesi, 16:22

1461 Trabzon ikinci yarının ilk maçında Denizlispor’u farklı mağlup etti. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle 1461 Trabzon’un aldığı 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk seyircilerin izlediği maçta Denizlispor varlık gösteremezken, ev sahibi ekip, 4 ve 8. dakikada Sercan ve 84. dakikada Yusuf’un ayağından gelen gollerle karşılaşmadan 3-0 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

İŞTE GOL DAKİKALARI
4. dakikada soldan Yusuf’un ortasında defansın uzaklaştıramadığı topu Sercan kaleye gönderdi. 1 – 0.

8. dakikada kaleci İsmail’in Sercan’ı düşürmesiyle kazanılan penaltıyı yine aynı futbolcu kullandı ve topu ağlarla buluşturdu: 2 – 0

84. dakikada Sıddık’ın ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf plase bir vuruşla maçın sonucunu belli etti. 3 – 0.

HAKEMLER: Tayfur Özkan, Özgür Fatih Kalaycı, Kerem Ersoy

1461 TRABZON: Fatih, Göksu, Abdulkadir, Sercan, Mehmet, Yusuf (Dk. 85 Gökhan), Ofoedu (Dk. 68 Mehmet), Emrullah, Abdullah (Dk. 57 Jebrin), Caner, Kadir

DENİZLİSPOR: İsmail, Malikov, Veli, Üstün, Berkay, Bajram, Kingsley (Dk. 67 Ömer), İsayev (Dk. 61 Ngueukam), Hüseyin, Atahan, Yenal (Dk. 41 Süleyman)

GOLLER: Dk. 4 ve 8 Sercan (penaltıdan), Dk. 84 Yusuf (1461 Trabzon)
SARI KARTLAR: Dk. 59 Göksu (1461 Trabzon), Dk. 7 İsmail, Dk. 40 Kingsley (Denizlispor)

Yorumlar

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 20 Ocak 2013, 12:59

Daha çok boğuluruz Karadenizinde,Ege denizinde,Akdenizde,bu hoca ve bu yönetim olduğu müddetce.Ucuz ve parasız olacak diye getirdikleri adamlara bakın.Bir tek Üstün hariç hepsi fasa fiso.Yazık bu takımı bu hale getirenlere.Bence bu ayıp DENİZLİMİZİN.Bu ayıp BELEDİYENİN.Siyasi engeller olduğu müddetçe bu takıma kimse yönetici olmak istemeyecektir.İlk önce bu sorun çözülmeli.HOROZumuz güne güne eriyor,sahip çıkan yok.Uyan DENİZLİ uyan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı