REKLAMI GEÇ

Denizlispor kombine bilet satışları başladı

Denizlispor kombine bilet satışları başladı

Denizlispor’da kombine bilet satışlarına başlandı. İlk kombine biletleri Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan aldı. Horozun yeni yöneticileri Vali Demir ve Başkan Zolan ile medya karşısına çıkıp yeni kombine rakamları hakkında bilgi verdi ve taraftara çağrıda bulundu.

/ DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2012 Cumartesi, 12:45

Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Urkay ve Denizlispor As Başkanı Turgay Yılmaz ile birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde medyanın karşısına çıktı.

Kentin önemli isimlerini bir araya getiren toplantının gündem maddesi kombine biletler. Denizlispor’un çiçeği burnunda yönetimi, yeni kombine rakamlarını belirledi. Geçen yıllara oranla çok daha ekonomik olan kombine satışlarının başladığının duyurulması nedeniyle düzenlenen basın toplantısı öncesi ilk kombineleri ise Vali Demir ve Başkan Zolan aldı.

TFF 1. Lig’te yeni yönetim ve yeni bir kadroyla mücadele etmeye hazırlanan Denizlispor’un kampı boluda devam ederken, yöneticileri de kombine biletleri için kolları sıvadı.

TARAFTARA KOMBİNE ÇAĞRISI
Düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Kulübü Başkanı Urkay, “Bugüne kadar olduğu gibi yine Denizli Valisi ve Denizli Belediye Başkanı desteklerini sürdürüp, gönüllü olarak kampanyadan ilk kombineleri aldılar. Kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Denizlispor taraftarlarını bize destek vermeye ve kombine bilet almaya davet ediyorum” dedi.

DESTEK SÜRECEK
Denizli Belediye Başkanı Zolan, Süleyman Urkay başkanlığındaki yönetimin fedakarca davranıp Denizlispor’a hizmet için görev aldığını belirterek, “Denizlispor, Denizli’nin markası. Biz bugüne kadar görev alan herkese destek verdik. Bundan sonra da bu desteğimiz sürecek. Denizlispor sadece Denizlispor yönetimine, belediyeye veya valiliğe bırakılamaz. Bu yükün altından gelmek için herkes elinden geleni yapmalı. Maddi olarak destek veremeyenler manevi olarak destek vermeli. Herkesin Denizlispor’a vereceği bir katkı vardır. İnşallah Denizlispor yeni sezonda iyi işler yapar ve hak ettiği yere gelir” dedi.

DENİZLİSPOR ORTAK NOKTAMIZ
Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise, göreve geldikleri günden beri Denizlispor ile ilgili her çalışmaya katıldıklarını belirterek, “Valiler bu işlere pek girmez ama Denizli’yi ilgilendiren her şey bizi de ilgilendirir. Denizli Belediye Başkanı bugüne kadar bu kulübe büyük destek verdi. Kendisine teşekkür ederim. Denizlispor bu şehrin takımı. Eleştiri yapılsın, yanlışlar söylensin ancak destek esirgenmesin. Denizli bir çok alanda Türkiye’de örnek illerden biri. Denizlispor’un başarısız olmasını kimse kabul etmez. Yeni sezonda Denizlispor’a başarılar dilerim” dedi.

KOMBİNELERİ UCUZ TUTTUK
Kombine biletler ve rakamları hakkında bilgi veren As Başkan Turgay Yılmaz, kulüp binasının yanı sıra kentteki alış veriş merkezlerinde oluşturulan stantlardan da kombine satışının gerçekleştirileceğini söyledi. Yeni belirlenen rakamlara göre VIP 2.000, Gold Kart 1.000, kapalı tribün 200, maraton tribün kombineleri ise 100 TL’den satışa çıkarıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı