REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da gerilim

Denizlispor’da gerilim

Denizlispor Basın Sözcüsü Yasin Özpek, transferde somut adımlar atamayan yönetimi eleştiren teknik direktörleri Özcan Bizati’nin açıklamalarını talihsizlik olarak değerlendirdi.

/ DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2013 Pazartesi, 16:07

Ferah IŞIK/DENİZLİ,(DHA)
Özpek, “Teknik direktörümüz sadece 5 futbolcum var diyerek altyapıdan gelen gençleri takımdaş olarak görmemesi, Denizlispor ve Türk futbolu adına üzücü bir durumdur. Özcan Bizati ayrıca görüşlerini bizimle değil, basınla paylaşarak etik davranmadı” dedi.

Bizati’nin listesindeki isimlerle görüştüklerini, bu oyuncuların büyük bölümünün Süper Lig’den teklif bekledikleri söyleyen Yasin Özpek, “Elbette transfer yapacağız. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Hocamızın azim ve kazanma arzusuyla böyle konuştuğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

anons

Özcan Bizati ise takımdaki gençlere güvendiğini ancak şampiyonluk atmosferini kaldıracak tecrübede isimlere de ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Yorumlar

mustafa   -  Bağlantı 9 Temmuz 2013, 10:54

Sayın başkan süleyman urkay kendini halen Denizlispor kulüp başkanı olarak görmüyor sanki Konakspor başkanlığı yapıyor sanıyor kalk sen biz şampiyon olacağız de sezeon başlıyacak transfer yapma elindeki futbolcularıda başka kulüplere gönder alacağını isteyen futbolcuya cephe al böyle başkanlık olmaz amatör spor kulübünü yönetmiyorsunuz zamanında yapılmayan transferlerden hiç bir takım fayda bulmaz yapılan transferler ve harcanan paralar boşa gider geçen sezon bunu yaşadık bu sezonda boşa gitmesin Özcan Hocayada sahip çıkılıp istediği transferler hemen yapılmalı.

HAS BE HAS DENİZLİLİ   -  Bağlantı 9 Temmuz 2013, 09:10

HA GAYRET SIRA ŞİMDİDE HOCA DA BUNUDA KAÇIRTIN GÖREYİM SİZİ.ÇÜNKÜ HERKES YANLIŞ SİZ DOĞRUSUNUZ.YAZIKLAR OLSUN,İNSAN KENDİ EVLADINA BARİ SAHİP ÇİKAR.MADEM YAPILANACAKSINIZ ŞAMPİYONLUK HEDEFİ KOYuPTA TARAFTARI BEKLENTİ İÇİNE VE STRESE SOKMAYIN,AYNİ ZAMANDA HOCAYIDA.ŞİMDİ SIRA HOCA DA OLDUĞUNA GÖRE DEMEKKİ DERVENT İN GELMESİ YAKINDIR,SİZİNDE SONUNUZ.HOCAM YERDEN GÖGE KADAR HAKLISINIZ.

Mustafa Oğlakcıoğlu   -  Bağlantı 8 Temmuz 2013, 20:49

Hoca da haklı , yönetim de .. Yalnız istenilen transfer gerceklesmezse , düşeriz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı