REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR’DA ÜÇ İMZA

DENİZLİSPOR’DA ÜÇ İMZA

Denizlispor, Galatasaray’ın alt yapısından aldığı sol kanat oyuncusu Serdar Eyilik, kaleci Fırat Kocaoğlu’na 3’er, Alanyaspor’dan aldığı kaleci Yakup Bugün ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

/ DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2010 Çarşamba, 16:59

Kulüp Binası’ndaki imza töreninde söz alan Başkan Mehmet Özsoy, daha transfer yapacaklarını ve bununla ilgili çalışmaların sürdüğünü söyleyerek, “Önümüzdeki Pazar gününe kadar transfer işini bitirmek istiyoruz” dedi.

ÜÇ BÜYÜKLERDEN GELEN YOK
Eski Başkan Ali İpek döneminde sözleşmesi yapılan Beşiktaş’tan gelecek olan Emre Özkan ve Galatasaray’dan gelecek Erhan Şentürk ve Semih ile anlaşma sağlanamadığını dile getiren Başkan Özsoy, “Beşiktaş ve Galatasaray’dan gelecek oyuncularda kulübün bir zararı yok. Bizim sözleşmemiz var. Bu futbolcuların gelmesi gerekiyordu ancak şartlarımız uymadı. Bu oyuncular artık gelmeyecek” dedi.

ÇELİK GERİ DÖNDÜ
Denizlispor’un eski futbolcusu Sarıyer’den gelen İbrahim Çelik’in de takımla birlikte çalışmalara çıktığını ve aldıklarını ifade eden Başkan Özsoy, “İbrahim’i aldık. İyi futbolcu, kendisini tanıyoruz. Ama buna da en son olarak hocamız karar verecek” diye konuştu.

YOULA KALACAK
Youla’nın kendi futbolcuları olduğunun altını çizen Özsoy, “Youla büyük ihtimal kalır. Gidecek olursa ya da takım bulursa veririz. Ama burada kalırsa oynayacak. Yeni sezonda 4 yabancı hakkımız var. Yabancı oyuncularımız Braga, Roberts, Koffi ve Youla kalacak” açıklamasını yaptı.

ŞÜKÜR’ÜN FİKİRLERİNDEN FAYDALANACAĞIZ
Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin, Hakan Şükür’ün Denizlispor’a danışman olması yönünde yönetimin görüştüğünü söylemlerini doğrulayan Özsoy, bu konuda şunları söyledi, “Hakan Şükür Türk futboluna malolan bir kişi. Hakan Şükür gibi arkadaşlarımızın bizlere yardımcı olması bize onur ve gurur verir. Ancak böyle bir görüşmemiz olmadı. Yani danışman olarak getirelim demedik. Sadece geçenlerde geldiğinde bir yemekte buluştuk. O zaman Orhan Ak’da vardı. Yemek yedik. Kendisinin fikirlerinden faydalanalım istedik. Bunun dışında bir şey yok.”

YUSUF’A KAPIMIZ AÇIK
Yusuf Şimşek’in ‘Ben siyasi engele takıldım’ açıklamasına ise Başkan Özsoy, “Yusuf’u severiz. O zaman öyle gelişti ve hocamız Hamza Hamzaoğlu oldu. Yusuf’a her zaman kapımız açıktır. Bugün de açık yarında açık olacaktır” diyerek cevap verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı