REKLAMI GEÇ

Horoz’da Erhan ve Oğuzhan’a veda töreni

Horoz’da Erhan ve Oğuzhan’a veda töreni

Denizlispor’da Erhan Kartal’ın Kasımpaşa’ya, Oğuzhan Berber’in ise Çaykur Rizespor’a transferi nedeniyle tesislerde veda töreni düzenlendi. İstanbul’da bulunan Oğuzhan törene katılmadı. Erhan Kartal ise Denizlispor’u unutmayacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 14 Ocak 2013 Pazartesi, 17:18

Denizlispor’da Erhan Kartal’ın Kasımpaşa’ya, Oğuzhan Berber’in ise Çaykur Rizespor’a transferi nedeniyle tesislerde veda töreni düzenlendi. İstanbul’da bulunan Oğuzhan törene katılmazken, Erhan Kartal, Denizlispor’u unutmayacağını söyledi. ‘Hem üzülüyorum hem de sevinçliyim’ diyen Erhan, “Ben 10 yaşından bu yana Denizlispor’dayım. Şimdiye kadar takımıma katkı sağladım, kulübün de çok katkısını gördü. Gittiğim yerde 20 numaralı formayı giyerek Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

İKİ OYUNCUMUZDA GİTTİKLERİ TAKIMLARDA 20 NUMARAYI GİYECEK
Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ise, bundan sonra birçok futbolcu yetiştirip Türk futboluna kazandıracaklarını söyleyerek, “Erhan ile buruk ayrılıyoruz. Çünkü onu çok seviyoruz. Kulübe para kazandırmadan gitmem demişti. Sözünü tuttu. Eski borçları olan 500 bin TL’yi silip bir de üzerine 200 bin TL kazandırdı. İstese bonservisi boşa çıkıyordu bunu yapmadı. Bu arkadaşlarımıza Denizlispor kapısı her zaman açıktır, burada onlar ev sahibidir. Kendisine teşekkür ediyoruz. Oğuzhan da Rize’ye 1 milyon 650 bin TL’ye gitti. Bu arkadaşlarımız gittiği yerlerde 20 numaralı formayı giyecek” dedi.

ELAZIĞSPOR’LU ATAHAN DENİZLİSPOR’DA
Denizlispor, Elazıspor’da oynayan sağ bek Atahan Menekşe ile anlaştı. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, bu futbolcu ile yarın sözleşme imzalayacaklarını söyleyerek, “Biz önce Bülent Ertuğrul’u transfer etmek istedik. Kendisi gelecek sene Denizlispor’da oynayacağına ilişkin söz verdi. Ancak Bülent bize Atahan’ı önerdi. Bizde öneri üzerine görüşmeye başladık ve anlaştık” dedi. Sağ, sol ve iki forvet olmak üzere 4 oyuncu daha alacaklarını kaydeden Başkan Urkay, giden oyuncuların yerini doldurduklarını belirtti. Urkay, Basel’in alt yapısından yetişen 20 yaşındaki forvet Seyfettin kalaycı isimli bir futbolcunun da denenmek için Denizlispor’a geleceğini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı