REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un derdi Antep

Denizlispor’un derdi Antep

Denizlispor, ikinci yarının ikinci maçında sahasında Gaziantep BŞB’yi mağlup ederek, 1461 Trabzon mağlubiyetini unutmak istiyor.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2013 Cuma, 11:59

Denizlispor, ikinci yarının ikinci maçında sahasında Gaziantep BŞB’yi mağlup etme peşinde. Cezası sona eren İsmail Haktan’ın bu maçta görev alabileceğini hatırlatan teknik direktör Sehalattin Dervent, “Kadromuzda büyük değişiklik oldu. Neredeyse kadronun tamamına yakını değişti. Bu kadronun uyum sağlaması biraz zaman alır. Ancak, bizim her şeye rağmen sahamızda puan kaybına tahammülümüz yok. Gaziantep BŞB’yi taraftarımızın da desteğiyle yenmek zorundayız” dedi.

Denizlispor yönetimi, istenilen performansı gösteremeyen Özgürcan’ın sözleşmesini karşılıklı olarak fesih etti. Sezon başında Karşıyaka’dan alınan golcü oyuncu, bir türlü Horoz’da şans bulamadı. Taraflar dün akşam saatlerinde bir araya gelerek sözleşmeyi fesih etti.

Yorumlar

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 26 Ocak 2013, 10:20

YAPILAN YANLIŞLARDAN DÖNMEKTE BİR ERDEMLİKTİR AMA İNŞAALLAH MADDİ YARA AÇMADAN OLMUŞTUR.BÜLENT ERTUĞRULU DA ALIRSANIZ SIRTINIZ YERE GELMEZ.HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN.YERİ GELİNCE ALKIŞLAMASINI DA BİLİRİZ,TAKDİRİ DE.

kısaca m.z.   -  Bağlantı 25 Ocak 2013, 12:02

”Sezon başında Karşıyaka’dan alınan golcü oyuncu, bir türlü Horoz’da şans bulamadı.” Golcü oyuncu mu ? 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı