REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un yeni hocası Hamza Hamzaoğlu

Denizlispor’un yeni hocası Hamza Hamzaoğlu

Denizlispor’da teknik direktörlüğe, İzmir’in Altay kulübünden yetişmiş eski Galatasaray’lı futbolcu Hamza Hamzaoğlu getirildi.

/ DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2010 Cuma, 17:29

Hamzaoğlu’nun yardımcılıklarına Yıldırım Uran, Metin Mert ve Fuat Nihat Buruk geldi. Kadroda ayrıca Tansu Yaan kondisyoner olarak, Kenan Atik ve Adnan Erkan’da yine yardımcı olarak görev alacak.

İmza töreninde 2.5 yıllık sözleşmeyi imzalayan Denizlispor’un yeni hocası, her şeyin hayırlı olmasını dileyerek, “Süper lige çıkartacağım diye söz vermiyorum. Bu başarısız olacağımız anlamına gelmez. Allah mahcup etmesin. Ama çalışacağıma ve elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Burada yönetim kurulu ile görüşüp, elimizdekileri de gördükten sonra iyi bir takım kuracağız. Bu takım burayı hak etmiyor. Denizlispor ilk önce yere eğilmiş sonra da büyük sıçrama yapacaktır ” dedi.

Başkan Özsoy ise, bu sene tekrar Süper lige çıkacaklarını ve şampiyonluğa oynayacaklarını kaydetti. Bu sene rakiplerinin Bolu ve Adana olduğunu söyleyen Başkan Özsoy, bu takımların arasından sıyrılıp lige iyi başlayıp puan farkı yapacaklarını kaydetti. Trabzonspor’un talip olduğu Ahmet Cebe içinde konuşan Başkan Özsoy, “Bu futbolcunun yerini doldurursak satarız ama bizim ihtiyacımız olursa göndermeyiz” dedi. Youla’nın takıma katıldığını da kaydeden Başkan Özsoy, “Youla bizim topçumuz. Kalırsa rakam olarak sıkıntı olur. Ancak kendisine şu güne kadar bir talep gelmedi. Kimse de ne telefonla ne de resmi olarak kendisini bizden istemedi. Bundan sonra ne olur bilemem. Ama anlaşmak isteyecek takımlara görüşüp satabiliriz” açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı