REKLAMI GEÇ

“FENERLİLERE KALEYİ Mİ AÇSAYDIK?”

“FENERLİLERE KALEYİ Mİ AÇSAYDIK?”

Denizlihaber’e konuşan Ali İpek’in Yıldırım’a yanıtı sert oldu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı konuyu sürekli temcit pilavı gibi ısıtarak gündeme getirmekle suçlayan İpek, “Puan alamasaydık düşüyorduk. Eee ne yapsaydık? Fenerlilere Kaleyi mi açsaydık?” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 24 Haziran 2011 Cuma, 13:55

Denizlispor Kulübü Eski Başkanı Ali İpek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın tarihi Denizlispor karşılaşması hakkında basında yer alan sözlerini, Denizlihaber’e değerlendirdi. Yıldırım’ın, bir grup gazeteciyle konuşurken 2006-2007 sezonunun son maçında Denizli ile berabere kalarak şampiyonluktan olmalarına ilişkin, “O maçta şike vardı” sözleri bugün ulusal medyanın gündemindeydi.

İpek, söz konusu açıklamayla ilgili kısa ve öz konuştu. Denizlihaber’den Murat Acar’a açıklama yapan İpek, “Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sürekli bu konuyu gündemde tutmaya çalışıyor. Ne yaptığını bilmiyor. Sürekli temcit pilavı gibi konuyu ısıtıp ısıtıp gündeme getiriyor. Daha önce de defalarca bunu söyledi. Bakın, biz o maçtan puan alamasaydık, küme düşecektik. Eeee ne yapacaktık ki? Kaleyi mi açacaktık fenerlilere” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı