REKLAMI GEÇ

Horoz evinde Sarıyer’le berabere kaldı

Horoz evinde Sarıyer’le berabere kaldı

Ligde kandi evinde Sarıyer’la karşılaşan Denizlispor sahadan 1 puanla ayrıldı. Horoz’un son dakikada bir topu direkten döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2024 Çarşamba, 17:54

2. Lig Kırmızı Grup’da ligde kalma savaşı veren Denizlispor sahasında Sarıyer’i konuk etti. Yeşil siyahlılar sıralamada 16’ncı basamakta olan rakibini devirerek sıralamayı değiştirme fırsatını tepti.

Her iki takımın maç boyunca üstünlük kurma çabası sonuç vermedi. İlk yarıda konuk ekibin bir topu direğe takıldı.

Golsüz biten ilk yarının ardından rakip kalede etkili olmaya çalışan yeşil siyahlılar son pasları iyi kullanamayınca gol pozisyonu üretmekte zorlandı.

Karşılaşmanın uzatma bölümünde tek kale oynayan Horozlar, 90+6’ncı dakikada gelişen atakta net bir fırsatı kaçırdı. Emre Sağlık topla birlikte çizgiye kadar inerek içeri çevirdi. Bekir Turaç gelişine sert vurdu ve top direkten tekrar oyun alanına döndü.

Karşılaşmanın son tehlikeli pozisyonunda da skor üretemeyen Denizlispor maçtan 0-0 eşitlikle ayrılarak tek puana razı oldu.

Bu skorla Denizlispor puanını 28’e çıkararak 18’nci sırada kaldı. Konuk ekip de deplasmanda aldığı tek puana rağmen düşme hattından çıkamadı ve 16’ncı basamaktaki yerini korudu.

Teknik Direktör Özcan Bizati’nin ikinci yarıda sahaya sürdüğü Alihan Kalkan, Mehmet Eren, Mehmet Ali Ulaman ve Eren Kıryolcu da skoru değiştirmek için yeterli olmadı.

Alınan bu sonucun ardından Denizlispor ligde kalma yolunda ağır bir darbe aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı