REKLAMI GEÇ

Horoz neşeli başladı

Horoz neşeli başladı

Denizlispor’un 10 gün sürecek Bolu kampına neşeli başladı. İdmanlar hırslı geçerken, Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu oyuncuların performanslarından memnun olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2010 Çarşamba, 17:35

Denizlispor’da Bolu kampı neşeli başladı. İdmanlar neşe içinde geçerken, Dünya Üniversiteler Şampiyonası’nda milli görevde olan Serdar Eylik, sakatlığı sebebiyle tedavisi süren Musa Sinan Yılmazer Bolu Kampı’na katılmazken Erhan kasıklarındaki ağrı sebebiyle dinlendirildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Bolu kampındaki ilk izlenimlerini dile getirirken oyuncularının performanslarından memnun olduğunu söyledi. İkinci etap çalışmaları için Bolu’da bulunan bir diğer takım Kardemir Karabükspor’a transfer olan Angelov, eski takım arkadaşlarının antrenmanını izledi. Antrenman sonrası arkadaşları ile hasret gideren oyuncu yeni sezonda Denizlispor’a başarılar diledi.

Horoz sabırsızlanıyor
İlk hazırlık maçını, 29 Temmuz Perşembe günü, Şanlıurfaspor ile Bolu Termal Otel Sahası’nda saat 17.30’da yapacak olan Denizlispor, lig mücadelesi için sabırsızlanıyor. Denizlispor’un Bolu Kampı süresince yapacağı hazırlık maçlarının programı belirlendi. Yeşil siyahlılar, 4 hazırlık maçı ile yeni sezon öncesi kendini deneyecek.

Hazırlık maçlarının programı şöyle:
– 29 Temmuz 2010 Şanlıurfaspor
– 01 Ağustos 2010 Boluspor
– 04 Ağustos 2010 Orduspor
– 06 Ağustos 2010 Kayseri Erciyesspor

Ligi sabırsızlıkla beklediklerini belirten Denizlispor Genel Menajeri Adnan Erkan, “Takımımızın oynayacağı 4 hazırlık maçı ile rakiplerimiz karşısındaki gücümüzü ve sahadaki uyumumuzu göreceğiz. Eksikliklerimizi görebilmemiz açısından hazırlık maçlarını ciddiye alıyoruz. Transfer çalışmalarımız da bu yönde devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı