REKLAMI GEÇ

HOROZ’DA İLK İMZA VELİ’DEN

HOROZ’DA İLK İMZA VELİ’DEN

Bank Asya Birinci Lig’de şampiyonluk hedefleyen Denizlispor, kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvarken, ilk transferini Denizlili Veli Acar’ı alarak gerçekleştirdi. Acar, Denizli Belediyespor’daki başarısının ardından Bursa ve Konya gibi takımlarda da oynamıştı.

/ DENİZLİHABER / 28 Haziran 2011 Salı, 11:50

Kongrenin ardından seçilen yeni yönetim kurulu transfer çalışmalarına hızla devam ediyor. Horoz ilk transferini daha önce Denizli Belediyespor’daki başarılı futboluyla Süper Lig takımlarının gözdesi olan ve Bursa ve Konya gibi takımlarda oynayan Veli Acar’ı alarak yaptı. Acar son olarak Konyaspor forması giyiyordu. Acar’la iki yıllık sözleşme imzalanırken, transferlerin devam edeceği açıklandı.

9 sezon önce Denizli Belediyespor’da profesyonel olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Veli için, kulüp binasında imza töreni düzenlendi. İmza töreninde konuşan Veli Acar, “Süper Lig’den teklifler geldi ama tercihimi Denizlispor’dan yana kullandım. Çünkü, her Denizlili gibi ben de şampiyonluk istiyorum” dedi. Veli, “Denizliliyim ve her Denizlili gibi ben de Denizlispor’un şampiyon olmasını çok istiyorum. Süper Lig’den teklifler olmasına rağmen tercihimi Denizlispor’dan yana kullandım. Bu sezon her Denizlili elini taşın altına koymalı ve bu takım şampiyon olmalıdır” dedi.

Veli Acar’ın kulüp binasındaki imza törenine Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Başkan Yardımcısı Zafer Gökşin, Asbaşkan Feridun Basmacı, yöneticiler Coşkun Caner ile Ömer Uzel katılırken, Başkan Kıbrıslıoğlu, transferde ince eleyip sık dokuduklarını ve kısa zaman içinde büyük yol aldıklarını söyledi. Kıbrıslıoğlu “Taraftarlarımız merak etmesin. Kısa süre içinde şampiyonluğa oynayan bir kadro kuracağız” dedi.

Asbaşkan Feridun Basmacı ise transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, bazı oyuncular ile görüştüklerini, bazı futbolcularla ön sözleşme imzaladıklarını bunlardan birinin de Burak Akyıldız olduğunu söyleyerek, “Ancak resmi mukaveleye imza atana kadar isim vermeyeceğiz. Denizlispor’un ihtiyacı olan kaliteli futbolcuları kadromuza dahil etmek için çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı