REKLAMI GEÇ

HOROZ’DAN DTO’YA ZİYARET

HOROZ’DAN DTO’YA ZİYARET

Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2011 Çarşamba, 16:11

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizlispor’un şehrin en önemli markası olduğunu ifade ederek, Denizlispor’un hak etmediği bir yerde olduğunu, takımın Süper Lig’e yakıştığını söyledi. Başkan Özer, “Denizlispor’un başarısı için birlik olunması gerekmektedir. Bu birlikteliğin Denizlispor’u hak ettiği konuma getireceğine inanıyorum” diye konuştu.

Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ise iyi bir takım oluşturduklarını belirterek, “Transfer döneminde ciddi bir süreç yaşadık. Takımımıza ahlaklı ve etik değerleri olan oyuncuları transfer ettik. Herkes sorumluluğunu iyi biliyor. Bu yıl iyi şeyler olacak. Yarışmacı bir takım oluşturduğumuza inanıyoruz, bu yıl takımın Süper Lig’e çıkacağına inancımız tam.” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Özer, Denizlispor Başkanı Kıbrıslıoğlu’na Denizli’nin simgesi horoz hediye etti. Kıbrıslıoğlu ise Başkan Özer’e Denizlispor kaşkol ve flaması hediye etti

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı