REKLAMI GEÇ

HOROZ’DAN ÜYE ATAĞI

HOROZ’DAN ÜYE ATAĞI

Denizlispor, bir yanda yeni sezonun hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da üyelik yapısını kulübe gelir getirecek bir noktaya taşımaya çalışıyor. Hedef 1000 üyeye ulaşıp 1.2 milyon gelir elde etmek.

/ DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2010 Perşembe, 16:26

400 üyesi bulunan Denizlispor, üye sayısını 1000’e çıkarıp her üyeden ayda 100 lira aidatla yılda 1 milyon 200 bin lira gelire ulaşmak için çalışmalara başladı. Denizli Belediye Meclisi ve Denizli İl Genel meclisi üyeleri Denizlispor’a üyelik formlarını doldururken, Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy da, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile sivil toplum kuruluşlarının yönetimlerini ziyaret ederek Denizlispor’a üye ve yöneticilerin üye olması için destek isteyecek.

Denizlispor’un üye profilini aidatların düzenli ödendiği, üyelerin kulübe destek verdiği ve gelir getirici bir yapıya kavuşturmak istediklerini söyleyen Başkan Mehmet Özsoy, “Denizli’de her kesimin desteğini alarak üye sayımızı artırmak istiyoruz. 1000 üyeyi geçersek üye aidatları da kulüp için önemli bir gelir olacak” dedi.

Bu arada transfer taksitlerini alamadığı için Futbol Federasyonu’na başvurarak sözleşmesini tek taraflı fesheden sol kanat oyuncusu Ahmet Solakel ve dört yıl önce Denizlispor forması giyen Ahmet Çağıran’la anlaşma sağlandı. Solakel ve Çağıran, sözleşme imzalayacak. Başkan Mehmet Özsoy, kaleci, sağ kanat ve forvete üç oyuncu alarak transferi noktalayacaklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı